Elektro installatie beheren

Je kan bij ons terecht voor onderhoud en keuring van elektrische installaties.

Service en onderhoud

Onderhoud van elektronische installaties is van groot belang voor een goede werking en optimale levensduur. Daarnaast wordt periodiek onderhoud vaak verplicht door bijvoorbeeld de Arbowet of de verzekering. BINK Elektro neemt het onderhoud van elektrotechnische installaties graag uit handen. Incidenteel of via een onderhoudscontract. Wij staan voor je klaar!

Keuring en inspectie

Periodieke inspecties van elektrotechnische installaties en machines zijn van groot belang voor een veilige leef- en werkomgeving! Bovendien worden inspecties vaak verplicht door bijvoorbeeld de Arbowet of de verzekering. BINK Elektro is gecertificeerd inspecteur en kan jou helpen bij het uitvoeren van goede en gedegen inspecties! 

Storing

Problemen die snel opgelost dienen te worden? Wij zijn 24/7 bereikbaar. BINK Elektro biedt 24-uurs storingsdienst aan. Onze monteurs zorgen ervoor dat de problemen zo snel mogelijk opgelost worden. Zij hebben een ruime voorraad van de meest gangbare artikelen in hun bus en kunnen een storing dus vaak direct oplossen!

9.4

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.4

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.

Bespreek het met onze adviseur

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.