Bestaande elektro installatie

Je kan bij ons terecht voor aanleg, uitbreiding, onderhoud en keuring van elektrische installaties.

Uitbreiden of vervangen van een installatie

Een uitbouw in jouw woning of de infrastructuur verbeteren binnen jouw pand? Er is geen verbouwing of renovatie waarbij de elektrische installatie geen aanpassingen nodig heeft.  Omdat iedere situatie unieke kansen en uitdagingen biedt, is het belangrijk om over een brede specialisatie te beschikken. Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle certificeringen die nodig zijn. Wij beschikken over deskundig personeel dat op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen.

Service en onderhoud

Onderhoud van elektronische installaties is van groot belang voor een goede werking en optimale levensduur. Daarnaast wordt periodiek onderhoud vaak verplicht door bijvoorbeeld de Arbowet of de verzekering. BINK Elektro neemt het onderhoud van elektrotechnische installaties graag uit handen. Incidenteel of via een onderhoudscontract. Wij staan voor je klaar!

Keuring en inspectie

Periodieke inspecties van elektrotechnische installaties en machines zijn van groot belang voor een veilige leef- en werkomgeving! Bovendien worden inspecties vaak verplicht door bijvoorbeeld de Arbowet of de verzekering. BINK Elektro is gecertificeerd inspecteur en kan jou helpen bij het uitvoeren van goede en gedegen inspecties! 

9.4

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.4

Bespreek het met onze adviseur

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.