Collega aan het woord

Werken bij BINK Elektro, hoe is dat?

Benieuwd hoe het is om te werken bij BINK Elektro? Onze collega’s vertellen je er graag over. Want wie kan er nou beter vertellen hoe het het is om hier te werken dan onze eigen mensen? Lees hieronder meerdere interviews met werknemers uit verschillende functies. Misschien maak je wel kennis met jouw nieuwe collega’s.

Huub: "Mooie projecten met een leuk team"

Ik ben Huub Verduijn (29) en sinds anderhalf jaar werkzaam bij BINK Groep als uitvoerder over utiliteitsprojecten die wij maken binnen ons Team. Toen ik begon bij BINK werd ik warm ontvangen. Ik heb eerst bij een hoofdmonteur een project meegelopen om het bedrijf te leren kennen en gehoord bij wie ik kon aankloppen om diverse zaken te organiseren. Voor BINK en mijn directe collega's was het ook fijn om mij te leren kennen hoe ik ben als persoon. Verder is er binnen BINK ook genoeg ruimte om jezelf beter te ontwikkelen, door middel van opleidingen en/of doorgroeien naar andere functie`s. Momenteel ben ik zelf bezig met MIT-E opleiding (2 jaar) om nog wat meer in de ontwerp fase te leren hoe verschillende disciplines tot stand komen en wat betrekking heeft op elkaar. Nu ik hier een aantal projecten heb mogen maken kijk hier positief op terug. Vooral ook de verschillen van projecten (Foodhall, gemeentehuis, schoolgebouwen, sportcomplexen en distributiecentra) maakt het een uitdaging om weer het hele plaatje voor de klant naar wens te maken. Het zorgen en regelen dat alles zo goed mogelijk loopt op de bouw geeft mij voldoening om iedere uitdaging weer aan te gaan. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van BINK Groep als bedrijf.

Bas: "BINK is een fijne werkgever waarbij ik mezelf kan ontwikkelen."

Mijn naam is Bas Doms en ik ben sinds 01-01-2019 servicemonteur bij BINK. Sinds dag één ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij BINK te gaan werken. Naast dat het een familiebedrijf is met veel sociale en fijne collega’s, biedt BINK ook de mogelijkheid om door te groeien. Zo ben ik zelf gestart met mijn opleiding MIT-E en kan ik over een aantal jaar als werkvoorbereider aan de slag. Dit motiveert mij als monteur om iedere dag weer nieuwe dingen bij te leren!