Collega aan het woord

Werken bij BINK Elektro, hoe is dat?

Benieuwd hoe het is om te werken bij BINK Elektro? Onze collega’s vertellen je er graag over. Want wie kan er nou beter vertellen hoe het het is om hier te werken dan onze eigen mensen? Lees hieronder meerdere interviews met werknemers uit verschillende functies. Misschien maak je wel kennis met jouw nieuwe collega’s.

John Antens: "Werk monteur elektrotechniek is heel afwisselend"

Al 37 jaar werkt John Antens uit Wernhout naar volle tevredenheid bij BINK Groep. Zijn loopbaan van monteur naar projectleider elektro startte in Achtmaal, vervolgens verhuisde hij mee naar Zundert waar het familiebedrijf aan de Hofdreef nog verder groeide. De laatste jaren werkt hij vanuit Sprundel, waar het bedrijf sinds 2018 gehuisvest is. John vertelt over zijn team, de werkzaamheden van met name de monteurs en de afwisselende projecten.

Huub: "Mooie projecten met een leuk team"

Ik ben sinds 1,5 jaar werkzaam bij BINK Elektro als uitvoerder elektrotechniek. Toen ik begon bij BINK Elektro werd ik warm ontvangen. Zo heb ik een paar dagen meegelopen met een hoofdmonteur om het bedrijf en de gang van zaken te leren kennen. Een fijne manier om mijn directe collega’s te leren kennen.

Bas: "BINK Elektro is een fijne werkgever"

Sinds mijn eerste werkdag ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij BINK Elektro te gaan werken. Naast dat het een familiebedrijf is met veel sociale en fijne collega’s, zijn er ook volop mogelijkheden om door te groeien. Zo ben ik gestart in de functie van service monteur en nu inmiddels werkzaam als service coördinator.