Elektro installateur voor distributiecentra en logistiek

BINK Elektro is totaalinstallateur voor elektrische installaties in distributiecentra.

Bewuste keuze voor bewezen kwaliteit

In de logistiek gaat het werk altijd door. Om deze continuïteit te waarborgen is het belangrijk dat je kan rekenen op de installaties in jouw pand. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en duurzaamheid. We houden bij wat er in de markt speelt, maar zullen niet de eerste zijn die met nieuwe technieken gaat experimenteren. We kiezen juist bewust voor bewezen technieken om de betrouwbare partner door de lange termijn te kunnen zijn die we beloven te zijn.

Kostenefficiënte installatie

Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter installeren leidt tot kostenverlaging, omdat de installatietijd wordt verkort. Onze projectleiders schuiven aan in de ontwerpfase om het plan bouwkundig en economisch te optimaliseren. We komen met oplossingen die de uitvoerbaarheid ten goede komen. Deze ervaring leert dat we met deze aanpak de installatietijd verkorten en risico’s verminderen.

Realisatie

In samenwerking met BINK Beveiliging en BINK Solar zijn wij een totaalinstallateur. Wij hebben drie expertises onder één dak, maar jij hebt maar één aanspreekpunt. Onze projectleider coördineert alle werkzaamheden die nodig zijn voor een strakke en betrouwbare uitvoering. We staan voor de volle 100% achter dat wat we installeren; niet alleen op het moment dat het klaar is, maar ook de jaren erna. Onverhoopt een kink in de kabel? Onze vakmannen staan 24 uur per dag voor je klaar bij een storing!

Duurzame installaties

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaag je de energiebehoefte, bespaar je op je totale energiekosten en draag je bij aan een beter milieu! BINK Elektro is gespecialiseerd in duurzame installaties. En wist je dat duurzame keuzes worden gestimuleerd door de overheid? Dit doen zij door middels van aantrekkelijke subsidies!

Ontdek onze oplossingen

Zij gingen je voor

Wie kan er beter vertellen over onze werkzaamheden en service dan onze klanten? Lees de projectcase van P&M Express of de klantreferentie van BAS Groep en kom erachter!

Projectcase P&M Express

Klant aan het woord

"Een volledige ontzorging van elektrotechniek"

Voor het logistieke bedrijf Bas Group BV zetten wij vier jaar geleden het technische aspect van het nieuwbouwproject neer. Dat doen wij nu ook voor de uitbreiding. Van zonnepanelen, tot beveiliging en elektrotechniek; wij verzorgen het gehele pakket. Lorenzo Bas, CEO Bas Group BV: “BINK Groep ontzorgt ons volledig.”

Voordelen van bink elektro

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.