Goed voor het milieu en je portemonnee!

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaag je de energiebehoefte, bespaar je op je totale energiekosten en draag je bij aan een beter milieu! BINK Elektro is gespecialiseerd in duurzame installaties.

Zelf energie opwekken met zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je zelf groene stoom op, bespaar je op je energielasten en lever je zichtbaar een bijdrage aan een beter milieu!

BINK Solar, zusterbedrijf van BINK Elektro, is gespecialiseerd in het realiseren van turn key zonnepaneleninstallaties voor bedrijven, particulieren en instellingen. Sinds 2009 plaatst BINK Solar PV-installaties op daken van kantoorgebouwen, huizen en fabriekshallen.

Elektrische laadpalen

Het rijden met een hybride of volledige elektrische auto wordt een steeds bepalender straatbeeld. Met behulp van een laadpaal laad je jouw auto veel sneller op dan met een gewoon stopcontact. BINK Elektro biedt volledige ontzorging voor elektrisch laden: van planning en voorbereidende elektrische werkzaamheden tot plaatsing, onderhoud en service van laadpalen. 

Wij bieden voor iedere situatie een passende oplossing. Of je nu op zoek bent aan een laadpaal voor thuis, een zakelijke laadoplossing voor een volledig wagenpark of snellaadpalen voor een hotel of wegrestaurant. Bij BINK Elektro ben je aan het juiste adres! 

snellader.jpg

Energie besparen met domotica

Met domotica kan je slimmer omgaan met energie en je leefkwaliteit verbeteren. Dit systeem laat verschillende installaties en apparaten in huis met elkaar communiceren. Er kan meer inzicht worden verkregen in het energieverbruik door een slimme thermostaat, alle gekoppelde apparaten zijn eenvoudig te bedienen m.b.v. een tablet of app en het gebruiken van dag- en nachtprogramma’s zorgt ervoor dat er geen energie wordt verspild. Verlichting, zonwering, beeldschermen, alarmsystemen en draadloze speakers: met domotica wordt bedienen en schakelen meer dan eenvoudig. 

Energiezuinige en sfeervolle verlichting

Je gloeilampen vervangen voor LED-verlichting zorgt al snel voor een stroombesparing van 90%. LED-verlichting verovert in rap tempo Nederland. Dat is te danken aan de energiezuinigheid, lange levensduur en ontbreken van milieuschadelijke stoffen. Wil je energie besparen maar ook de warme kleur van een gloeilamp ervaren? Dat kan. Wij helpen je graag bij de keuze voor energiezuinige en sfeervolle verlichting. 

Energielabel C kantoren

Het energielabel C wordt vanaf 2023 verplicht gesteld voor kantoren groter dan 100m2. Het energielabel C verlaagt de energiekosten, verhoogt de waarde van het kantoorpand en zorgt voor een gezonder binnenklimaat. 

Subsidiemogelijkheden

Duurzame keuzes worden gestimuleerd door de overheid. Dit doen ze op twee manieren: door middel van aantrekkelijke subsidies en door het invoeren van wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid. Een ingrijpende maatregel is dat alle kantoorgebouwen vanaf 1 januari 2023 verplicht zijn om minimaal energielabel C te hebben. Hiermee motiveert de overheid het bedrijfsleven om duurzame keuzes te maken. Voor de investering in duurzame installaties kunnen bedrijven aanspraak maken op verschillende subsidies zoals de ISDE, SDE+ en EIA. Dit maakt de investering nog aantrekkelijker! Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij je correct informeren over de mogelijkheden tot het krijgen van subsidie voor jouw duurzame installatie.

9.4

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.4

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.

Bespreek het met onze adviseur

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.