Goed voor het milieu en je portemonnee!

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaag je de energiebehoefte, bespaar je op je totale energiekosten en draag je bij aan een beter milieu! BINK Elektro is gespecialiseerd in duurzame installaties.

Oplaadstation auto

Het rijden met een hybride of volledige elektrische auto wordt een steeds bepalender straatbeeld. Met behulp van een laadpaal laad je jouw auto veel sneller op dan met een gewoon stopcontact. BINK Elektro biedt volledige ontzorging voor elektrisch laden: van planning en voorbereidende elektrische werkzaamheden tot plaatsing, onderhoud en service van laadpalen. 

Wij bieden voor iedere situatie een passende oplossing.Of je nu op zoek bent aan een laadpunt voor thuis, een zakelijke laadoplossing voor een volledig wagenpark of snellaadpalen voor een hotel of wegrestaurant. Bij BINK Elektro ben je aan het juiste adres! 

Energie besparen met domotica

Met domotica kan je slimmer omgaan met energie en je leefkwaliteit verbeteren. Dit systeem laat verschillende installaties en apparaten in huis met elkaar communiceren. Er kan meer inzicht worden verkregen in het energieverbruik door een slimme thermostaat, alle gekoppelde apparaten zijn eenvoudig te bedienen m.b.v. een tablet of app en het gebruiken van dag- en nachtprogramma’s zorgt ervoor dat er geen energie wordt verspild. Verlichting, zonwering, beeldschermen, alarmsystemen en draadloze speakers: met domotica wordt bedienen en schakelen meer dan eenvoudig. 

Energiezuinige en sfeervolle verlichting

Je gloeilampen vervangen voor LED-verlichting zorgt al snel voor een stroombesparing van 90%. LED-verlichting verovert in rap tempo Nederland. Dat is te danken aan de energiezuinigheid, lange levensduur en ontbreken van milieuschadelijke stoffen. Wil je energie besparen maar ook de warme kleur van een gloeilamp ervaren? Dat kan. Wij helpen je graag bij de keuze voor energiezuinige en sfeervolle verlichting. 

 

Zelf energie opwekken

Met zonnepanelen wek je zelf groene stoom op, bespaar je op je energielasten en lever je zichtbaar een bijdrage aan een beter milieu!

BINK Solar, zusterbedrijf van BINK Elektro, is gespecialiseerd in het realiseren van turn key zonnepaneleninstallaties voor bedrijven, particulieren en instellingen. Sinds 2009 plaatst BINK Solar PV-installaties op daken van kantoorgebouwen, huizen en fabriekshallen.

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8

Contact met de adviseur

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.