Distributie & Logistiek

Distributie & Logistiek

Voor de zakelijke opdrachtgevers biedt het zaken doen met BINK Elektro diverse voordelen.

Onze vakkennis is bovengemiddeld door onze ruim 40 jaar ervaring kunnen wij u al in een vroeg stadium wijzen op potentiële problemen en risico’s. Wij kunnen u de zorg uit handen nemen door de engineering van u over te nemen of het bestek voor de elektrotechnische installaties op te stellen. Afhankelijk van het soort project wat u heeft is dit meteen de eerste besparing die u in het project kan realiseren. Verder denken wij met u mee over alle facetten die nodig zijn om uw werkzaamheden of project tot een succes te maken.

Onze offertes zijn helder en transparant en worden veelal met inzicht in de deelbedragen opgesteld zodat u direct helder heeft welke kosten er zijn voor welk onderdeel van de werkzaamheden. Indien wenselijk zoeken we samen met u naar mogelijkheden tot bezuiniging, subsidie of financiering.

Onze vaste projectleider coördineert alle werkzaamheden die nodig zijn voor de uitvoering, zo heeft u altijd maar één aanspreekpunt. We proberen met zoveel als mogelijk vaste teams monteurs op uw project te werken.

Bekijk hier een referentie van Lorenzo Bas, CEO van Bas Logistiek b.v.

Voordelen van bink elektro

Capaciteit

Dagelijks zijn er ruim 60 monteurs op pad om klantwensen te vervullen

Kennis

Alles onder één dak; aanleg, onderhoud en keuringen van elektrische installaties.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Certificaten & deskundigheid

Wij beschikken over deskundig personeel en de benodigde certificaten.