intercom-installatie

Intercom installatie

Een intercom installatie van BINK Elektro biedt een betrouwbare en effectieve oplossing voor het contact met bezoekers voor de deur en de toegangscontrole van de ingang. Of het nu gaat over het toelaten van een pakketbezorger in een kleiner appartementencomplex of het warm verwelkomen van bezoekers bij jouw bedrijf, wij regelen het.

Bespreek je wensen met onze adviseur
Bart Verkerke
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Wat voor systeem heb je nodig?

Kort samengevat is een intercomsysteem een deurbel met extra functies. Deze hebben de afgelopen jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van spraakfunctionaliteit en van het toepassen van video om bezoekers beter te kunnen identificeren. Er zijn veel factoren die een rol spelen bij de beslissing welk type systeem voor jou geschikt is, zoals de afstand tussen de intercom en de deur en de algehele indeling van het pand. Ook kan de installatie van een intercom tot vragen leiden. Er is namelijk niet één manier om een intercom te installeren. De intercomtechnologie is aanzienlijk verbeterd en daarmee heb je tal van opties om uit te kiezen als het gaat om de manier waarop je met bezoekers wilt communiceren.

deurbel

Deurbel met deuropener en audio

Een intercom een fantastische aanwinst voor elk gebouw. Het stelt je in staat om op een snelle manier te communiceren met een persoon die bij de deur staat. Een audio intercomsysteem met enkel een deurbel en audio communicatie is voor de meeste mensen voldoende. Hiermee is het mogelijk om direct op afstand te communiceren. Het enige nadeel aan dit intercomsysteem is dat je degene die voor de deur staat niet kunt zien. Bij dit soort intercomsystemen kun je meestal ook de deur op afstand open doen. Denk je dus aan een nieuwe deurbel voor je pand, kies dan voor een intercom.

Intercom installatie met video

Een uitgebreid uitgebreid intercomsysteem met video is een ideale manier om in contact te komen met bezoekers voordat ze jouw woning of pand binnenkomen. Een intercom met video is ontworpen om het gezicht van de persoon bij de toegangsdeur vast te leggen voordat hij/zij binnenkomt. Bij het aanbellen verschijnt de persoon in beeld op het intercomsysteem in de woning of het pand. Zo kan je beoordelen of het bezoek gewenst is of niet. Bij enkele systemen wordt het beeld al opgenomen als er beweging is geconstateerd. Ook als de persoon niet aanbelt kun je op die manier zien wie er bij je deur is geweest.

video

De beste merken & leveranciers

BINK Elektro werkt als ervaren elektrotechnisch installatiebedrijf uitsluitend met een aantal vaste en betrouwbare partners om de servicekwaliteit en leveringsbelofte te kunnen waarborgen. Afhankelijk van jouw situatie doen wij altijd een voorstel op maat voor het gebruik van bepaalde producten en de beste leveranciers.

Hieronder staan al onze hoofdleveranciers vermeld. Wij sluiten niet uit dat we in sommige situaties met andere leveranciers werken.

Klant aan het woord

"Dat het zo goed verlopen is, is te danken aan BINK Elektro"

BINK Elektro heeft in appartementencomplex de Poort van Breda succesvol het intercomsysteem en het toegangscontrolesysteem mogen vervangen. De VVE van het, 58 appartementen tellende, complex is zeer tevreden over de samenwerking en de gerealiseerde werkzaamheden.

In 4 stappen laten installeren

Intercomsystemen worden een integraal onderdeel van ons dagelijks leven. Ze worden gebruikt in openbare ruimtes, huizen, kantoren en op nog veel meer plekken. Het is belangrijk dat je over de nodige kennis beschikt om een intercom te installeren, zodat de toegangsbeheersing correct werkt. Wij ontzorgen je graag in 4 eenvoudige stappen.

  • Vraag een gratis offerte aan bij BINK Elektro via het contactformulier.
  • Een adviseur neemt contact met jou op om jouw wensen en situatie te bespreken.
  • Je krijgt vervolgens het passende advies voor een intercom met toegestuurd.
  • Na akkoord gaan onze vakmannen aan de slag en is jouw pand veilig en toegankelijk!
vervangen

Intercom installatie vervangen

Wil jij de intercom vervangen? Dan hoef je meestal niet de bestaande bekabeling vervangen te worden. Het vervangen van een bestaande installatie is vrij eenvoudig, je kunt op de huidige bekabeling 2 aders aansluiten die worden doorverwezen naar het centrale  intercomsysteem. Hierdoor krijg je een modern systeem op de oude bekabeling die je al hebt liggen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten die je anders zou moeten maken bij een compleet nieuwe installatie. Wil je meer weten over het installeren van een nieuw intercomsysteem om jouw huidige verouderde systeem te vervangen? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs!

Totaal oplossing voor toegangscontrole

Bij BINK Elektro kun je ook terecht voor een totaal oplossing voor volledige toegangscontrole. Beveiligingscamera’s en deurautomaten zijn vaak gekoppeld aan intercomsystemen. In samenwerking met ons zusterbedrijf BINK Beveiliging verzorgen wij naast een intercomsysteem ook een volledig toegangscontrolesysteem om de veiligheid voor jezelf en jouw medewerkers te garanderen. Wanneer je kiest voor een toegangscontrolesysteem wordt iedereen geregistreerd die in en uit een bepaalde omgeving komt. Wil je meer weten over een totaal oplossing voor toegangscontrole? Bekijk dan de mogelijkheden bij BINK Beveiliging.

bedrijf

Meer informatie ontvangen?

Een intercom installeren kan een erg ingewikkelde klus zijn als je geen kennis hebt van elektro installaties in een woning of pand. Wil jij er zeker van zijn dat je altijd weet wat er in en rondom jouw pand gebeurt? Laat onze vakmannen van BINK Elektro snel bij jou langskomen! Neem eenvoudig contact op via het contactformulier of bel voor snel persoonlijk contact naar 076 599 1700.