Elektro installateur voor kantoorpanden

Voor een prettige en duurzame kantooromgeving! 

Comfort en energiezuinigheid

Bij het ontwerpen en realiseren van elektrische installaties voor kantoren behoren twee factoren tot de top van onze prioriteiten: de gebruikers en de duurzaamheid van het pand. Hierbij kunnen we vertrouwen op de expertise van onze vakmensen zodat kantoorgebouwen zo energiezuinig mogelijk kunnen worden ingericht en een prettig werkklimaat kan worden gerealiseerd.

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of bestaand kantoorpand, bij BINK Elektro ben je aan het juiste adres. Samen met BINK Beveiliging en BINK Solar bieden we een totaalpakket aan installaties voor jouw kantoorpand. Wij verzorgen het gehele traject van ontwerp, de installatie en nazorg van complete elektronische installaties voor kantoorpanden. 

Zij gingen je voor

Wie kan er beter vertellen over onze werkzaamheden dan onze klanten? Lees de projectcase van CLB Groep of de klantreferentie van QNP en ontdek het zelf!

Energielabel C kantoren

Het energielabel C wordt vanaf 2023 verplicht gesteld voor kantoren groter dan 100m2. Het energielabel C verlaagt de energiekosten, verhoogt de waarde van het kantoorpand en zorgt voor een gezonder binnenklimaat. 

In 4 stappen naar energielabel C

Duurzame installaties

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaag je de energiebehoefte, bespaar je op je totale energiekosten en draag je bij aan een beter milieu! BINK Elektro is gespecialiseerd in duurzame installaties.

Ontdek onze oplossingen

Klant aan het woord

"Vooruitstrevende en energiezuinige techniek"

QNP, dé ICT-partner in West-Brabant, opende begin dit jaar een gloednieuw vooruitstrevend bedrijfspand in Breda. Eén van de belangrijkste doelstellingen van de QNP-nieuwbouw was een zo energiezuinig mogelijk pand te realiseren. Aan ons de eer om de elektrotechniek, beveiliging en zonne-energie te verzorgen. Henry de Bruijn, Algemeen directeur QNP: “BINK Groep kent eenzelfde DNA als wij: kwalitatief, klantgericht en persoonlijk.”

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.