BINK Elektro + Keurmerk = Extra zekerheid

Als klant wil je natuurlijk zeker weten dat je in zee gaat met een elektrotechneut die betrouwbaar is en kwaliteit levert. Dan is het goed om te weten dat BINK Elektro beschikt over verschillende keurmerken en certificaten.

InstallQ

InstallQ is het centrale loket voor kwaliteitsregelingen binnen de installatiebranche. Eén van de belangrijkste werkzaamheden van InstallQ, is het verlenen van erkenningen aan vakbekwame installateurs en bedrijven en het informeren over certificeren. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in de installatietechniek. BINK Elektro is erkend InstallQ-installateur. Een erkenning van InstallQ is een bewijs van kennis en kunde. Zo zijn we bij BINK Elektro op ons vakgebied gecontroleerd op verschillende vakbekwaamheidseisen. Met de erkenning bewijzen we dat onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die van toepassing zijn.

Kwaliteitskeurmerk BRL 6000

Als installateur staan wij voor de professionaliteit van onze organisatie en het vakmanschap van onze medewerkers. Wij willen onze klanten zekerheid bieden en aantonen dat onze installaties betrouwbaar, duurzaam en veilig zijn ontworpen. BINK Elektro is door DEKRA gecertificeerd voor BRL 6000. Met dit keurmerk wordt aangetoond dat BINK Elektro voldoet aan de geldende eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Dit keurmerk is special ontworpen voor de installatiesector. Bedrijven die in bezit zijn van dit keurmerk voldoen aan de Nederlandse wettelijke eisen. Ze tonen daarnaast aan dat hun producten of systemen duurzaam en veilig zijn ontworpen. De installaties voldoen moet een certificaat ook aan hoge standaarden, zoals een gezond binnenklimaat.

SCIOS Certificering scope 8 & 10

De overheid stelt, mede in de Arbowet, dat elektrotechnische installaties veilig, efficiënt en milieuvriendelijk moeten zijn. Regelmatige inspectie van de installatie is daarom noodzakelijk volgens de gestelde kwaliteitsnorm: de SCIOS certificatieregeling.

Een SCIOS certificering geeft opdrachtgevers de zekerheid dat de inspecteurs die zij inschakelen ook werkelijk hun vak verstaan en daarbij de juiste normen hanteren. BINK Elektro is volledig SCIOS gecertificeerd in scope 8 en 10.

SBB Erkenning leerbedrijf

De wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. BINK Elektro is door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend als leerbedrijf. 

Voordelen van bink elektro

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.