Onze markten

BINK Elektro is actief in verschillende marktsegmenten. Onze medewerkers zetten graag die stap extra om hun werk naar volle tevredenheid te verrichten. Daarom bouwen wij vaak lange relaties op met onze opdrachtgevers. Zo hebben wij mogen werken aan de mooiste installaties van een groeiend aantal opdrachtgevers in de Zuid-Nederland. Maak kennis met onze markten!

Onderwijs

Wij weten wat er nodig is om goed onderwijs te kunnen bieden. Binnen onderwijsgebouwen worden hoge eisen gesteld aan het binnenklimaat. Het is voor medewerkers en leerlingen belangrijk om ruimten te creëren waar prettig licht, voldoende aansluitpunten en slimme domotica niet mogen ontbreken. Duurzaamheid speelt een grote rol en daardoor zijn energiebeheersing en veiligheid één van de belangrijkste pijlers waar wij rekening mee houden. 

BINK Elektro heeft alleen de laatste 5 jaar al meer dan 11 scholen geïnstalleerd. Met een projectteam speciaal gericht op scholen, verzorgen wij het gehele traject voor het ontwerp, de installatie en nazorg van complete elektrotechnische installatie in het onderwijs. Je kan bij ons terecht voor zowel nieuwbouw- als renovatievraagstukken. 

Zorg

In de zorg wordt er vaak net wat meer van een gebouw verwacht. Dat beetje extra zit 'm vaak in de installaties; een goedwerkend beveiligingssysteem, toegangscontrole en een oproepsysteem voor patiënten of ouderen. De juiste elektrotechnische installaties maken het prettig wonen en verblijven. En ze maken het mogelijk dat bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Veiligheid en comfort staan op één!

BINK Elektro is de huis installateur bij tientallen zorginstellingen in de omgeving West-Brabant. Wij zorgen voor continuïteit van hun elektrische installatie en nemen het onderhoud uit handen. Hierbij zorgen we ervoor dat de bewoners en medewerkers zo min mogelijk overlast ervaren. 

20220602-binkgroep-uitzicht-vlaardingen-spotcompanion_5866.jpg

Horeca en recreatie

Als wij een theater, bioscoop, restaurant, evenementenhal of indoor speelpark installeren houden wij rekening met klantbeleving, gebruiksvriendelijkheid, snelheid en gastvrijheid. Een goede e-installatie draagt bij aan het verhogen van de klantbeleving en is super makkelijk is gebruik. Zo verander je met behulp van ons domotica systeem met één druk op de knop de sfeerverlichting, bedien je je raamdecoratie en je muziek. 

BINK Elektro heeft de ervaring met het werken voor organisaties op het gebied van recreatie en amusement. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden bijvoorbeeld E-installaties bij indoor speelparken, evenementenhallen, theaters, foodhallen en cultureel centra's. We beheersen alle specialistische technieken en hebben kennis van de normen die gelden voor openbare ruimtes. Zo hebben wij de mankracht op slim om te gaan met ruime openingstijden en seizoendruktes. En staan onze installateurs 24 uur per dag voor je klaar bij een storing.

Kantoren

Bij het ontwerpen en realiseren van elektrische installaties voor kantoren behoren twee factoren tot de top van onze prioriteiten: de gebruikers en de duurzaamheid van het pand. Hierbij kunnen we vertrouwen op de expertise van onze vakmensen zodat kantoorgebouwen zo energiezuinig mogelijk kunnen worden ingericht en een prettig werkklimaat kan worden gerealiseerd.

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of bestaand kantoorpand, bij BINK Elektro ben je aan het juiste adres. Samen met BINK Beveiliging en BINK Solar bieden we een totaalpakket aan installaties voor jouw kantoorpand. Wij verzorgen het gehele traject van ontwerp, de installatie en nazorg van complete elektronische installaties voor kantoorpanden. 

Logistiek

BINK Elektro is totaalinstallateur voor elektrische installaties in distributiecentra. In de logistiek gaat het werk altijd door. Om deze continuïteit te waarborgen is het belangrijk dat je kan rekenen op de installaties in jouw pand. Naast basisvoorzieningen zoals elektra, verlichting zijn zaken als beveiliging en duurzaamheid wellicht ook van belang. 

In samenwerking met BINK Beveiliging en BINK Solar zijn wij een totaalinstallateur. Wij hebben drie expertises onder één dak, maar jij hebt maar één aanspreekpunt. Onze projectleider coördineert alle werkzaamheden die nodig zijn voor een strakke uitvoering. 

Retail

Als wij een winkel, supermarkt of bouwmarkt installeren houden wij rekening met klantbeleving, gebruiksvriendelijkheid, gastvrijheid en snelheid. Een goede e-installatie draagt bij aan het verhogen van de klantbeleving en is super makkelijk is gebruik. Zo verander je met behulp van ons domotica systeem met één druk op de knop de verlichting, bedien je de muziek en beheer je het alarmsysteem.

BINK Elektro creëert, installeert, keurt en onderhoudt E-installaties van supermarkten, drogisten, apotheken, winkels en bouwmarkten. We beheersen alle specialistische technieken en hebben kennis van de normen die gelden voor openbare ruimtes. Zo hebben wij de mankracht om slim om te gaan met ruime openingstijden en seizoendruktes. En staan onze installateurs 24 uur per dag voor je klaar bij een storing.

Productie

BINK Elektro is totaalinstallateur voor elektrische installaties in bedrijfshallen, productiehal en werkplaatsen. In de productiesector gaat het werk altijd door. Om deze continuïteit te waarborgen is het belangrijk dat je kan rekenen op de installaties in jouw bedrijfshal of werkplaats. Naast basisvoorzieningen zoals elektra, verlichting zijn zaken als beveiliging en duurzaamheid wellicht ook van belang. 

In samenwerking met BINK Beveiliging en BINK Solar zijn wij een totaalinstallateur. Wij hebben drie expertises onder één dak, maar jij hebt maar één aanspreekpunt. Onze projectleider coördineert alle werkzaamheden die nodig zijn voor een strakke uitvoering. 

Woningbouw

Als aannemer, opdrachtgever of toekomstig eigenaar van de nieuwe woning wil je graag kwaliteit zien. Woningbouw is de oudste tak van sport binnen BINK Elektro. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring op dit gebied. En niet alleen op het gebied van seriematige woningbouw, maar ook binnen woon- en appartementencomplexen. 

9.4

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.4

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.