Nieuwbouwproject Ensemble Breda

BINK Elektro installeert nieuwbouwplan Ensemble Breda

Samen met bouwbedrijf Boot en vdBuijsInstall bouwen en installeren wij Ensemble. Een compleet en kleinschalig nieuwbouwproject waarbinnen een luxe appartementengebouw, 4 penthouses, 10 rij- en hoekwoningen en enkele patiowoningen worden gerealiseerd in het Ginneken (Breda).

Wonen in de populairste woonwijk van Breda

Op de hoek van de Keermanslaan en de Allerheiligenweg herrijst Ensemble. De entree van het Ginneken; de populairste woonwijk van Breda. De wijk staat bekend om haar ideale ligging en bijzondere sfeer.

De installatie

BINK Elektro realiseert de elektrische installaties van alle woningen en appartementen. Denk hierbij o.a. aan de meterkast, stopcontacten, lichtpunten en het schakelmateriaal. Daarnaast voorzien wij de parkeergarage van het appartementencomplex van elektrische hellingbaanverwarming als veiligheidsvoorziening. Dit zorgt ervoor dat de hellingbaan van de parkeergarage sneeuw-, ijs- en vorstvrij blijft. Ons zusterbedrijf, BINK Solar, voorziet het appartementencomplex met een pv-systeem bestaande uit 101 zonnepanelen. Tot slot installeert BINK Beveiliging de brandmeld- en ontruimingsinstallatie. Bestaande uit o.a. rookmelders, handmelders en een ontruimingssysteem. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Kantoor Waterfall Den Bosch

BINK Elektro installeert DC in dé logistieke hotsportregio!

Tweede opdracht voor het Dongemond College!