Smartlog Rotterdam 8&9

Smartlog Rotterdam 8 & 9 wordt geïnstalleerd door BINK Elektro

Naar aanleiding van het succesvolle project Smartlog Maasvlakte mogen wij ook de elektrotechnische werkzaamheden voor Smartlog Rotterdam 8 & 9 op ons nemen. Dit keer met ons zusterbedrijf KIN Installatietechniek voor de werktuigbouwkundige installaties.

Dit logistieke project, gevestigd in het Botlekgebied, wordt gebouwd door Goldbeck Nederland B.V. in opdracht van DHG.

De twee nieuwe Smartlogs, bestaande uit een totaaloppervlakte van 104.741m2, worden door BINK Elektro voorzien van een licht- en krachtinstallatie, hoofdstroomvoorzieningen en verlichtingsarmaturen. KIN Installatietechniek voorziet de distributiecentra van luchtbehandelingsinstallaties en verwarmings- en koelingsinstallaties.

SMARTLOG-concept

Logistiek vastgoedontwikkelaar DHG ontwikkelt en realiseert distributiecentra volgens hun eigen Smartlog-concept. Smartlog is afgeleid van de woorden ‘Smart’ en ‘Logistics’. Alle Smartlog distributiecentra voldoen aan gegarandeerde kwaliteit en vastgestelde specificaties. De dc’s worden op een specifieke manier ontworpen, zodat deze geschikt zijn voor verschillende soorten bedrijven. Daarnaast bevinden de Smartlog distributiecentra zich op logistieke toplocaties.

Gerelateerde nieuwsberichten

Aanbesteding Gemini College gewonnen!

Nieuwbouwproject Ensemble Breda

Nieuwbouw voor basisschool de Griffioen in Prinsenbeek