Service & onderhoud

Naast onze complete installaties en duurzame innovatie binnen de elektrotechniek staan wij ook garant voor goede service en onderhoud. Zo waarborgen we de levensduur, conditie en kwaliteit! Wij bieden onderhoudscontracten aan voor onderstaande installaties en voeren deze periodiek uit.

Veiligheid door kwaliteit

BINK Elektro is een betrouwbare partner als het gaat om het periodieke onderhoud aan jouw noodverlichting. Een gedegen vluchtplan dat duidelijk weergeeft wat de vluchtroute is, is in noodgevallen essentieel. Door een installatie van hoge kwaliteit en een duidelijk onderhoudsplan kom je nooit voor verrassingen te staan.

Goed geregeld, goed beschermd!

Periodiek onderhoud aan de intercominstallatie is van belang om te kunnen horen en zien wie er voor de deur staat en aanbelt. 

Blijf mobiel door preventief onderhoud

Net zoals alle andere elektrotechnische installaties, moet het onderhoud van een laadpaal regelmatig uitgevoerd worden. Hiermee voorkom je storingen en uitval. Bij periodiek onderhoud maken onze monteurs de laadpaal van binnen schoon, controleren de bedrading en aansluiting en testen de aardlekschakelaar. 

20211124-binkgroep-yuvertalaadpalenstekkermoment_c7129.jpg

Onderhoud beschermt de veiligheid!

Een domotica systeem laat verschillende installaties en apparaten in huis met elkaar communiceren doordat deze onderling gekoppeld zijn. Het up-to-date houden van de soft- en hardware van dergelijke systemen is belangrijk voor een optimale werking en voor de veiligheid. Daarom is het regelmatig onderhoud plegen aan dergelijke systemen van essentieel belang. Vergelijk dit met het regelmatig updaten van je computer, smartphone of tablet. Dit doe je omdat er nieuwe functies zijn en om een stabiele en veilige werking te waarborgen. Dit is bij een domotica systeem niet anders.

 

Voordelen van bink elektro

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.