Service & onderhoud

Naast onze complete installaties en duurzame innovatie binnen de elektrotechniek staan wij ook garant voor goede service en onderhoud. Zo waarborgen we de levensduur, conditie en kwaliteit! Wij bieden onderhoudscontracten aan voor onderstaande installaties en voeren deze periodiek uit.

Veiligheid door kwaliteit

BINK Elektro is een betrouwbare partner als het gaat om het periodieke onderhoud aan jouw noodverlichting. Een gedegen vluchtplan dat duidelijk weergeeft wat de vluchtroute is, is in noodgevallen essentieel. Door een installatie van hoge kwaliteit en een duidelijk onderhoudsplan kom je nooit voor verrassingen te staan.

Goed geregeld, goed beschermd!

Periodiek onderhoud aan de intercominstallatie is van belang om te kunnen horen en zien wie er voor de deur staat en aanbelt. 

Frisse lucht door onderhoud

Wist je dat je je mechanische ventilatie jaarlijks moet onderhouden? Veel mensen weten dit niet. De installatie doet immers gewoon zijn werk, 24 uur per dag, het gehele jaar door. Ook wanneer je er niets aan doet. Toch is goed onderhoud van mechanische ventilatie essentieel. Niet alleen voor de werking van het systeem, maar ook voor je gezondheid en voor het stroomverbruik. 

 

Blijf mobiel door preventief onderhoud

Net zoals alle andere elektrotechnische installaties, moet het onderhoud van een laadpaal regelmatig uitgevoerd worden. Hiermee voorkom je storingen en uitval. Bij periodiek onderhoud maken onze monteurs de laadpaal van binnen schoon, controleren de bedrading en aansluting en testen de aardlekschakelaar. 

Onderhoud beschermt de veiligheid!

Een domotica systeem laat verschillende installaties en apparaten in huis met elkaar communiceren doordat deze onderling gekoppeld zijn. Het up-to-date houden van de soft- en hardware van dergelijke systemen is belangrijk voor een optimale werking en voor de veiligheid. Daarom is het regelmatig onderhoud plegen aan dergelijke systemen van essentieel belang. Vergelijk dit met het regelmatig updaten van je computer, smartphone of tablet. Dit doe je omdat er nieuwe functies zijn en om een stabiele en veilige werking te waarborgen. Dit is bij een domotica systeem niet anders.

 

Voordelen van bink elektro

Capaciteit

Dagelijks zijn er ruim 60 monteurs op pad om uw wensen te verwezenlijken.

kennis

Alles onder één dak, van wandcontactdoos tot toegangscontrole.

Persoonlijk

Bekende gezichten en een vertrouwelijke band zorgt voor de beste resultaten.

Certificaten & deskundigheid

Wij beschikken over deskundig personeel en de benodigde certificaten.