Passie voor
techniek

BINK Elektro

Een betrouwbare elektrotechnisch dienstverlener. Wij zorgen voor comfort en continuïteit op een persoonlijke manier. Voldoende kennis zorgt voor kwaliteit op de lange termijn.

we installeren elektro techniek waar jij het nodig hebt.

BINK Elektro is een middelgrote installateur met een sterk innoverend karakter. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's of nieuwe technieken die kunnen bijdrage aan een beter geheel. Van een kleine klus tot een complex project BINK Elektro heeft de kennis en kunde u te helpen met elke uitdaging.  

Capaciteit en kwaliteit

Binnen de afdeling projecten werken we met een breed geschoolt team. Daarmee hebben we voldoende kennis en capaciteit aanwezig om ook grotere complexe projecten vanaf de engineering tot de oplevering naar volle tevredenheid te kunnen laten verlopen. Kijk voor een referentie van een van onze klanten hieronder.

Klant aan het woord

Dag en nacht

Door onze aparte service afdeling garanderen wij zekere en accurate beschikbaarheid 24/7, 365 dagen per jaar. We werken samen met een meldkamer om het probleem zo goed mogelijk inzichtelijk te krijgen. Heeft u een storing? Bel gerust!

Storing melden

Garanties en certificaten

Met ruim 40 jaar ervaring en een lijst aan certificaten verzekeren wij u op al onze diensten 12 maanden garantie. Jaarlijks worden we beoordeeld op onze prestaties en hieronder is te zien wat ons dat opleverd.

Certificaten

Hoe ziet een dag werk bij BINK elektro eruit?

Installatie specialist word je dan ook niet van de ene op de andere dag, daar groei je naar door als blijkt dat je er aanleg en interesse voor hebt. Kom jij ons team versterken?

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8

Bespreek het met onze adviseur

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.