Passie voor
techniek

BINK Elektro

Dé betrouwbare partner op het gebied van elektrotechniek. Je kan bij ons terecht voor aanleg, onderhoud en keuringen van elektrische installaties.

Ons verhaal

BINK Elektro is dé betrouwbare partner op het gebied van elektrotechniek. Boordevol kennis, maar met beide benen op de grond: daar kun je op bouwen. Zowel voor projecten waarbij alles goed aangelegd moet worden, als voor service op momenten dat er onverhoopt een kink in de kabel komt. In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit. We zijn trots op ons werk en maken de bewuste keuze voor kwaliteit. Hoe we dit doen, leggen we graag aan je uit.

40 jaar BINK Groep

Op 1 juni 1979 startte Erik Bink zijn bedrijf in Achtmaal, toen al gericht op elektronische werkzaamheden. In de bijbehorende winkel werden voornamelijk huishoudelijke apparaten, bruin- en witgoed verkocht.

Vanaf 1995 kwam zijn zoon, Ralph Bink, in het bedrijf. Hij richtte zich volledig op de installatie tak. In 1998 nam Ralph het bedrijf over. Het installatiebedrijf groeide hard en in 2005 verhuisden we naar Zundert.

VOEL JE THUIS IN TECHNIEK

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bij BINK Groep thuis voelen. We bieden hen daarom een stabiele, betrouwbare arbeidsrelatie met volop mogelijkheid tot ontwikkeling. Middels loopbaanplannen, opleidingstrajecten en coaching halen wij het maximale uit iedere medewerker. Kom jij ons team versterken?

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8

Bespreek het met onze adviseur

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.