Passie voor
techniek

BINK Elektro

Dé betrouwbare partner op het gebied van elektrotechniek. Je kan bij ons terecht voor aanleg, onderhoud en keuringen van elektrische installaties.

Ons verhaal

BINK Elektro is dé betrouwbare partner op het gebied van elektrotechniek. Boordevol kennis, maar met beide benen op de grond: daar kun je op bouwen. Zowel voor projecten waarbij alles goed aangelegd moet worden, als voor service op momenten dat er onverhoopt een kink in de kabel komt. In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit. We zijn trots op ons werk en maken de bewuste keuze voor kwaliteit. Hoe we dit doen, leggen we graag aan je uit.

Ons team

Bij BINK Elektro zijn we techneuten met hart voor de zaak! We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, onze elektro installateurs beheersen de ambacht tot in de puntjes en zitten boordevol kennis. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies. Onze mensen zetten voortdurend een stapje extra en gaan altijd voor de beste oplossing!

BINK Groep

BINK Elektro is onderdeel van BINK Groep; een familiebedrijf dat sinds 1979 is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een betrouwbare technisch dienstverlener met vier gespecialiseerde merken; BINK Elektro, BINK Beveiliging, BINK Solar en KIN Installatietechniek. 

 

VOEL JE THUIS IN TECHNIEK

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bij BINK Groep thuis voelen. We bieden hen daarom een stabiele, betrouwbare arbeidsrelatie met volop mogelijkheid tot ontwikkeling. Middels loopbaanplannen, opleidingstrajecten en coaching halen wij het maximale uit iedere medewerker. Kom jij ons team versterken?

9.4

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.4

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.