Contact opnemen >

Particulieren

Ondanks de groei die BINK Elektro de afgelopen jaren heeft doorgemaakt blijft de particuliere klant een belangrijk deel van het klantenbestand invullen. Speciaal voor de particuliere markt hebben we een service afdeling binnen BINK Elektro beschikbaar voor aanpassingen aan uw installatie, een verbouwing, keuken of badkamer renovatie. Maar ook voor een nieuwbouw woning bent u bij ons op het juiste adres.

Onze service afdeling profiteert mee op de inkoopvoordelen die met name op de grote projecten wordt behaald. Op die manier profiteert u als particuliere klant bij ons mee van de voordelige tarieven van massa inkoop en krijgt u toch de persoonlijke zorg die nodig is om uw project tot een succes te maken.

Gedurende uw werkzaamheden heeft u contact met een vaste binnendienst medewerker. Door onze grotere bedrijfsomvang kunnen we makkelijker schakelen met onze buitendienst dan bij kleine bedrijven en ervaart u dus dat wij u flexibeler van dienst kunnen zijn. Daarbij blijft het streven voor ons overeind om altijd dezelfde monteur bij u de werkzaamheden te laten uitvoeren.

Ook het afhalen van producten op rekening voor vaste klanten, of tegen contante betaling is bij ons mogelijk. U informeert naar de mogelijkheden via telefoon +31(0)76 599 1700 of stuur ons een mail via info@binkelektro.eu

Doe het zelf? Wij bieden u de mogelijkheid om een complete installatie samen met een projectleider te ontwerpen, de engineering van benodigde installatie tekeningen en schema’s. En vervolgens alle materialen op basis van ‘levering materialen’ bij ons af te nemen. Zo geniet u van interessante doe het zelf tarieven voor uw producten en kunt u zich toch op technisch vlak bij laten staan door een vakkundige projectleider. Eventuele gecombineerde uitvoering van de werkzaamheden in eigen beheer en door onze monteurs is daarbij ook bespreekbaar.

Flexibel, persoonlijk en voordelig als particuliere klant bent u bij BINK Elektro op het juiste adres!