Contact opnemen >

Service & onderhoud

U heeft een kleine klus maar weet niet of u daarvoor bij ons terecht kan?

Jazeker! BINK Elektro beschikt over een aparte groep service & onderhoudsmonteurs welke alle kleine werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Een losse of kapotte contactdoos? Een knipperende lamp? Of tuinverlichting die niet goed meer functioneert? Onze servicemonteurs hebben een ruime voorraad van de meest gangbare artikelen in hun auto en kunnen een storing dus vaak direct voor u oplossen!

Neem telefonisch contact met ons op en wij plannen een servicemonteur voor u in!

De kosten? Doordat wij een middelgrote installateur zijn profiteert u van scherpe tarieven op ons materiaal. Wij kopen immers groot in en u profiteert mee van dat voordeel. Onze uurtarieven zijn afhankelijk van het type monteur wat er nodig is. Informeer ernaar bij onze service afdeling. Onze monteur laat zijn werkbon bij u aftekenen voor akkoord, u heeft direct het aantal werkuren wat op de factuur in rekening gebracht gaat worden inzichtelijk.

Mocht een reparatie niet direct mogelijk zijn of verwachten wij dat de kosten op gaan lopen, dan neemt onze servicecoördinator altijd contact met u op. Hij geeft een telefonisch raming van de te verwachten kosten of brengt een vrijblijvende prijsopgave voor u uit. Zo voorkomen wij ook bij regiewerk verassingen achteraf!

Dus zeker ook voor een kleine klus of onderhoud bent u bij ons op het juiste adres!