Contact opnemen >

Verbouwing & renovatie

Een nieuwe keuken of badkamer? Eindelijk die dakkapel of uitbouw?

Er is geen verbouwing of renovatie waarbij de elektrische installatie geen aanpassingen nodig heeft. Graag helpen wij u met het invullen van de installatiewerkzaamheden. Wij denken met u mee over de juiste verlichting en de locaties van de wandcontactdozen. Maar heeft u bijvoorbeeld ook gedacht aan audio of wellicht een extra TV-aansluiting? Onze medewerkers helpen u graag. Door hun ruime ervaring voorkomt u dat zaken vergeten worden!

Ook de wijze van aanleg verdiend de nodige aandacht, u wenst natuurlijk geen leidingwerk in het zicht in uw nieuwe aanwinst. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en werken samen met u de beste oplossing uit. Vervolgens verwerken zij dit in een projectvoorstel. In overleg met u wordt bepaald of de werkzaamheden op basis van aanname of regie worden uitgevoerd.

Belangrijk voor ons is dat u tijdig contact met ons opneemt. Wij zorgen voor een goed en scherp voorstel en kunnen de werkzaamheden dan goed voorbereiden. Dat brengt u voordeel in de kosten bij uitvoering en schept helderheid voor onze monteurs. Telefonisch contact +31(0)76 599 1700 of u stuurt een mail en een van onze medewerkers neemt contact met u op; info@binkelektro.eu

Een goede voorbereiding zorgt voor het mooiste resultaat!