Onze partners

Samen bereik je meer! Maak kennis met onze partners.

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. BINK Elektro is lid van Techniek Nederland. Naast BINK Elektro, vertegenwoordigt Techniek Nederland ruim 6.300 bedrijven in dezelfde branche op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Wij Techniek

Wij Techniek, voorheen OTIB, is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Ze motiveren alle vakmensen in onze branche om hun talent en kennis optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. Van engineer tot monteur, van werkvoorbereider tot uitvoerder, van HR-adviseur tot magazijnmedewerker en van leerling tot ondernemer en directeur. BINK Elektro is aangesloten bij Wij Techniek

TechTalents

Tech Talents is een samenwerkingsinitiatief van BINK Groep, Jacobs Elektro Groep, Van Gils Techniek en Elkor Groep. Door samen te werken willen wij inspelen op de veranderende arbeidsmarkt. Er is behoefte aan flexibiliteit en er is sprake van een toenemend tekort aan voldoende bekwaam personeel binnen de installatiebranche. Dit vormde aanleiding om begin 2017 de handen in een te slaan en aanstormend talent te stimuleren om voor de techniek te kiezen.

People 4 Projects

People 4 Projects is een bijzondere werkgever in de elektrotechniek. Opgericht door BINK Groep, Jacobs Elektro Groep, Van Gils Techniek en Elkor Groep. Als werknemer van People 4 Projects werk je in de elektrotechniek voor projecten van de verschillende aangesloten partners. Bij People 4 Projects hebben werknemers de voordelen van zelfstandigen met de geborgenheid van een werkgever.

Voordelen van bink elektro

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.