Waarom is BINK Elektro de ideale partner?

Een nieuw project starten? Wij zijn die complete partner! Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten is het belangrijk dat alles in één keer goed gaat om kostenefficiënt te kunnen bouwen. Dankzij onze ruime ervaring met installatiewerken tijdens de bouw van utiliteitsgebouwen, industrie en woningen zitten wij vaak vanaf het bestek aan tafel, zodat onze engineers vanuit hun specialisatie het project in goede banen kunnen leiden. Maak kennis met onze expertises.

Bouwteampartner

BINK Elektro heeft veel ervaring met en is groot voorstander van samenwerken in een bouwteam bij ontwerp en realisatie van bouwprojecten. Onze projectleiders schuiven aan in de ontwerpfase van het bouwproject om het plan bouwkundig, constructief en economisch te optimaliseren. Uit ervaring blijkt dat we met deze aanpak de bouwtijd verkorten en risico's verminderen! We werken in een teamverband voor de perfecte werkvoorbereiding. Deze aanpak garandeert een optimale afstemming tussen de betrokken bouwpartners. 

 

Duurzame installatie

We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, innovaties en duurzaamheid. Natuurlijk houden we bij wat er in de markt speelt, maar we zullen niet de eerste zijn die met nieuwe technieken gaat experimenteren. We kiezen juist bewust voor bewezen technieken om de betrouwbare partner voor de lange termijn te kunnen zijn die we beloven te zijn. Wij hebben ruime ervaring die goed van pas komt bij het zo duurzaam mogelijk inrichten van energiezuinige gebouwen!

 

Realisatie

Bij BINK Elektro streven we ernaar dat je één aanspreekpunt hebt van ontwerp tot oplevering. Als erkend installateur hebben we alle expertise in huis om te zorgen dat het geprojecteerde ook gerealiseerd wordt. Goed gereedschap is het halve werk, maar hetzelfde geldt natuurlijk voor goed materiaal en goed opgeleide monteurs. Met een team vol enthousiaste specialisten werken we altijd naar het optimale eindresultaat. Door onze bedrijfsomvang zijn we in staat om flexibel te plannen en snel te schakelen. BINK Elektro denkt met je mee.

9.4

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.4

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.