Waarom is bink de ideale partner?

Een nieuw project starten? Wij zien die complete partner. Materiaal moet duurzaam zijn, de relatie die we samen opbouwen ook. Ons streven blijft om altijd dezelfde monteur langs te laten komen. Samen investeren we in de toekomst, daarom investeren wij in ons team. Met een team vol enthousiaste specialisten werken we altijd naar het optimale eindresultaat. Door onze bedrijfsomvang zijn we in staat om flexibel te plannen en snel te schakelen. BINK Elektro denkt met je mee.

Onderwijs

Al ruim 40 jaar kennis en ervaring op het gebeid van elektrotechnische installaties. Wij weten exact wat er nodig om goed onderwijs te kunnen bieden. Dit valt of staat met de juiste basisvoorzieningen en heeft een grote impact op de kwaliteit van het onderwijs. Denk dan aan verlichting, voldoende aansluitpunten en slimme domotica. Duurzaamheid speelt een grote rol en daardoor zijn energiebeheersing en veiligheid één van de belangrijkste pijlers om rekening mee te houden. Je kan bij ons terecht voor nieuwbouwprojecten en denken ook graag mee over renovatie. Efficiënt werken staat bij ons voorop en we streven ernaar de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij gaan voor een Win=Win op alle vlakken.

Recreatie

In de recreatie branche dien je rekening te houden met gastvrijheid en klantbeleving. Het belang om juist de basisvoorzieningen te laten kloppen is erg groot. Wij gaan naast je staan en bekijken wat je nodig hebt om een gebruiksvriendelijke installatie te creëren. Openbare ruimtes vragen om aangepaste techniek. De doorlooptijd zo kort mogelijk maken is cruciaal. Wij hebben genoeg mankracht ter beschikking om slim om te gaan met openingstijden en seizoen druktes. Wij denken graag met je mee en zorgen dat je een vast aanspreekpunt. Bij storingen aan installaties staan wij 24 uur per dag paraat.

Distributie en logistiek

Betrouwbaarheid en écht kunnen rekenen op onze expertise is nodig in Distributie & Logistiek. In veel bedrijven gaan ze 24 uur per dag door en kunnen ze ons altijd bellen bij calamiteiten. Wij staan voor je klaar. Wij als BINK gaan ver om met je mee te denken zodat jij de slimst mogelijke oplossingen kan toepassen binnen jouw organisatie. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de juiste verlichting en denken mee over de beveiliging indien gewenst. In de logistiek zijn er ontelbare randzaken om rekening mee te houden, en we brengen deze graag samen in kaart.

Kantoren

Bink biedt voor renovatie of nieuwbouw van kantoren alle elektrotechnische installaties die nodig zijn. Een bedrijfspand verduurzamen klinkt leuk maar het moet vooral een comfortabele plek zijn. Een thuis gevoel creëren door de juiste basisvoorzieningen toe te passen dat is waar wij voor staan. Niet alleen de gebruiksvriendelijkheid is belangrijk maar ook hoogwaardig afgewerkt tot in detail. Wij denken van het begin tot het eind mee. Een elektrotechnische installatie aansluiten is één maar hier een doordacht plan van maken dat werkt is iets anders. Wij nemen al de zorgen uithanden en denken mee tot er 100% tevredenheid is. Wij zien dit soort projecten als een kans om écht verschil te maken.

Zorg en woningbouw

Nieuwbouw is vandaag de dag standaard duurzaam, en een goede partner voor de elektrotechnische installaties is ontzettend belangrijk. BINK Elektro beschikt over de kennis die nodig is en denkt graag mee. Van een energie neutrale installaties tot domotica. Veiligheid en comfort staan hierbij in alle gevallen centraal. BINK is de partner in de zorg- en woningbouw. We weten dat een goede samenwerking voor de meest efficiënte oplossing zorgt en de kosten gaat verlagen. BINK staat voor u klaar!

 

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8

Interesse? Ik sta voor je klaar!

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.