Nieuwbouw Anodiseerbedrijf Alumet Etten-Leur

Alumet

Anodiseerbedrijf Alumet kiest voor Bink Elektro

Anodiseerbedrijf Alumet kiest voor hun nieuwbouw aan de Mon-Plasir in Etten-Leur voor Bink Elektro. Een hoogwaardige gebouw bestaande uit een 10.000m² productie hal met een 850m² kantoor gebouw. De productiehal is in twee delen gesplitst. Met aan de ene kant de productielijn en aan de andere kant de werkvoorbereiding en opslag van producten. Bink Elektro is verantwoordelijk voor zowel hetontwerp als mede de uitvoering van de nieuwbouw. Dit alles aan de hand van de juiste dialoog met de opdrachtgever.
Zo is het gebouw voorzien van twee stuks 2500kVA transformatoren. Diverse machines binnen de anodiseerlijn worden gevoegd middels railkoker (canalis). 

Delen van de lijn zijn voorzien van ATEX (explosieveilige) verlichting de overige ruimte in de productiehal en werkvoorbereiding zijn voorzien van een lichtlijnen systeem. Bij de werkvoorbereiding is gezorgd voor de juiste voorzieningen voor de werkvoorbereiding van de producten. 

Het kantoor is voorzien van het KNX domotica systeem. Middels de moderne snufjes en correcte programmatuur is het kantoor niet alleen energiezuining maar ook toegespitst op de laatste technieken. Zo kan op afstand alle verlichting in één handeling worden uitgeschakeld. 

 

Bespreek het met onze adviseur

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.