Complete e-installatie voor distributiecentrum EDCR

EDCR

EDCR is een gevestigde naam in de internationale logistieke wereld. Bij oprichting van het bedrijf, 40 jaar geleden, waren de kernactiviteiten expeditie en douaneafhandeling. Later werden daar opslagactiviteiten en Value Added Logistics aan toegevoegd voor nationale en internationale klanten. BINK Elektro verzorgde alle elektrotechnische installaties in de distributiehal van 23.261 m2 die Valeres in Roosendaal bouwde.

De installatie

De nieuwbouw bestaande uit een bedrijfshal (23.261 m²) en kantoor (1.365 m²) is door ons voorzien van de volgende elektrotechnische installaties: 

  • 10Kv compact station
  • Licht en kracht installaties
  • Data installatie en glasvezelbekabeling
  • PV-systeem
  • Verlichtingsinstallatie conform NEN12464
  • Decentrale noodverlichtingsinstallatie conform NEN1838
  • Terreinverlichting

Toekomstbestendige LED-verlichting

De hal is uitgerust met Philips Maxos fusion LED-lichtlijnsysteem. Kenmerkend voor deze verlichting is de lange levensduur (17 jaar). Deze verlichting komt dan ook in aanmerking voor de EIA-regeling (Energie-investeringsaftrek).

Daarnaast hebben we groene buitenverlichting geïnstalleerd om lichthinder voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken.

Geleverde oplossing

Logistiek

BINK Elektro is totaalinstallateur voor elektrische installaties in distributiecentra. In de logistiek gaat het werk altijd door. Om deze continuïteit te waarborgen is het belangrijk dat je kan rekenen op de installaties in jouw pand. Naast basisvoorzieningen zoals elektra, verlichting zijn zaken als beveiliging en duurzaamheid wellicht ook van belang. 

In samenwerking met BINK Beveiliging en BINK Solar zijn wij een totaalinstallateur. Wij hebben drie expertises onder één dak, maar jij hebt maar één aanspreekpunt. Onze projectleider coördineert alle werkzaamheden die nodig zijn voor een strakke uitvoering. 

"Een volledige ontzorging van elektrotechniek"

Voor het logistieke bedrijf Bas Group BV zetten wij vier jaar geleden het technische aspect van het nieuwbouwproject neer. Dat doen wij nu ook voor de uitbreiding. Van zonnepanelen, tot beveiliging en elektrotechniek; wij verzorgen het gehele pakket. Lorenzo Bas, CEO Bas Group BV: “BINK Groep ontzorgt ons volledig.”

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.