Grootschalig nieuwbouwplan Haag 5

Maas-Jacobs

De Haagweg is één van de oudste straten van Breda. Aan en achter deze straat heeft Maas-Jacobs een grootschalig nieuwbouwplan gerealiseerd, bestaande uit 26 woningen en 68 appartementen. De bouw van het nieuwbouwplan is verdeeld in drie fases. BINK Elektro is als elektricien betrokken bij alle fases. Wij hebben alle elektra voorzien in de appartementen en woningen. Tevens hebben wij de appartementencomplexen ook voorzien van de benodigde elektrotechnische voorzieningen voor bijvoorbeeld de lift, verlichting en de intercominstallaties.

Foto's: RIENKS ARCHITECTS

Geleverde oplossing

Woningbouw

Als aannemer, opdrachtgever of toekomstig eigenaar van de nieuwe woning wil je graag kwaliteit zien. Woningbouw is de oudste tak van sport binnen BINK Elektro. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring op dit gebied. En niet alleen op het gebied van seriematige woningbouw, maar ook binnen woon- en appartementencomplexen. 

"Wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen"

Wij zijn een modern autobedrijf in het exclusieve segment. We hebben de laatste jaren steeds meer elektrische auto’s in ons assortiment. Om deze op te kunnen laden, hebben wij BINK Elektro gevraagd om met ons mee te denken over de verschillende laadoplossingen. We zijn hierin goed geadviseerd door Adrie van Geel en tot een passende oplossing gekomen. Zo heeft Adrie ons geadviseerd om laadpalen te kiezen, inclusief Dynamic Load Balancing. Hiermee voorkomen we overbelasting. Erg handig aangezien onze werkplaats veel energie vraagt tijdens openingstijden. Er gaat op dat moment minder energie naar de laadpalen. Als wij in de showroom of werkplaats minder stroom verbruiken, dan gaat er meer stroom naar de laadpalen. Dit systeem werkt super! Kortom, wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.