Splinternieuw kantoor aan de A27 in Oosterhout

CLB Groep

Over CLB

CLB is producent van innovatieve systemen voor patiëntmonitoring en medische en verpleegoproepsystemen. Het splinternieuwe hoofdkantoor is een mooie blikvanger aan de A27 in Oosterhout. Gelegen in een natuurlijk landschap kenmerkt het kantoorgebouw zich door haar transparante opzet en hoeveelheid glas. Uniek aan het kantoor is de "skybox" op de 3e verdieping die als inspiratieruimte fungeert. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het Brabantse landschap. 

 

 

De installatie

Het transparante hoofdkantoor is door ons en onze collega's van BINK Beveiliging en BINK Solar voorzien van de volgende elektrotechnische en duurzame installaties: 

  • Licht en kracht installaties
  • Data installatie
  • PV-systeem
  • Verlichtingsinstallatie conform NEN12464
  • Decentrale noodverlichtingsinstallatie conform NEN1838
  • Terreinverlichting
  • Inbraakdetectie
  • Camera systeem
  • Toegangscontrole systeem
Geleverde oplossing

Kantoren

Bij het ontwerpen en realiseren van elektrische installaties voor kantoren behoren twee factoren tot de top van onze prioriteiten: de gebruikers en de duurzaamheid van het pand. Hierbij kunnen we vertrouwen op de expertise van onze vakmensen zodat kantoorgebouwen zo energiezuinig mogelijk kunnen worden ingericht en een prettig werkklimaat kan worden gerealiseerd.

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of bestaand kantoorpand, bij BINK Elektro ben je aan het juiste adres. Samen met BINK Beveiliging en BINK Solar bieden we een totaalpakket aan installaties voor jouw kantoorpand. Wij verzorgen het gehele traject van ontwerp, de installatie en nazorg van complete elektronische installaties voor kantoorpanden. 

"Hier heeft iemand zijn ziel en zaligheid in gelegd"

De bouw van nieuwe woningen en de inzet van BINK Elektro, ze worden reeds sinds lange tijd in één adem genoemd. Het speciaal hierop gerichte ‘projectteam woningbouw’ van BINK is dan ook een van de oudste takken van sport binnen het bedrijf. Met als grootste troef de prettige samenwerking met partners in deze bouw. In het gesprek met Willem-Jan Aarsen, directeur bij Maas-Jacobs Bouwbedrijf BV, is het een van de onderwerpen. We ontmoeten hem op de bouw van De Groene Kamers in Rijsbergen.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.