Splinternieuw kantoor aan de A27 in Oosterhout

CLB Groep

Over CLB

CLB is producent van innovatieve systemen voor patiëntmonitoring en medische en verpleegoproepsystemen. Het splinternieuwe hoofdkantoor is een mooie blikvanger aan de A27 in Oosterhout. Gelegen in een natuurlijk landschap kenmerkt het kantoorgebouw zich door haar transparante opzet en hoeveelheid glas. Uniek aan het kantoor is de "skybox" op de 3e verdieping die als inspiratieruimte fungeert. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het Brabantse landschap. 

 

 

De installatie

Het transparante hoofdkantoor is door ons en onze collega's van BINK Beveiliging en BINK Solar voorzien van de volgende elektrotechnische en duurzame installaties: 

  • Licht en kracht installaties
  • Data installatie
  • PV-systeem
  • Verlichtingsinstallatie conform NEN12464
  • Decentrale noodverlichtingsinstallatie conform NEN1838
  • Terreinverlichting
  • Inbraakdetectie
  • Camera systeem
  • Toegangscontrole systeem
Geleverde oplossing

Kantoren

Bij het ontwerpen en realiseren van elektrische installaties voor kantoren behoren twee factoren tot de top van onze prioriteiten: de gebruikers en de duurzaamheid van het pand. Hierbij kunnen we vertrouwen op de expertise van onze vakmensen zodat kantoorgebouwen zo energiezuinig mogelijk kunnen worden ingericht en een prettig werkklimaat kan worden gerealiseerd.

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of bestaand kantoorpand, bij BINK Elektro ben je aan het juiste adres. Samen met BINK Beveiliging en BINK Solar bieden we een totaalpakket aan installaties voor jouw kantoorpand. Wij verzorgen het gehele traject van ontwerp, de installatie en nazorg van complete elektronische installaties voor kantoorpanden. 

"Wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen"

Wij zijn een modern autobedrijf in het exclusieve segment. We hebben de laatste jaren steeds meer elektrische auto’s in ons assortiment. Om deze op te kunnen laden, hebben wij BINK Elektro gevraagd om met ons mee te denken over de verschillende laadoplossingen. We zijn hierin goed geadviseerd door Adrie van Geel en tot een passende oplossing gekomen. Zo heeft Adrie ons geadviseerd om laadpalen te kiezen, inclusief Dynamic Load Balancing. Hiermee voorkomen we overbelasting. Erg handig aangezien onze werkplaats veel energie vraagt tijdens openingstijden. Er gaat op dat moment minder energie naar de laadpalen. Als wij in de showroom of werkplaats minder stroom verbruiken, dan gaat er meer stroom naar de laadpalen. Dit systeem werkt super! Kortom, wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.