Leerlingbouwplaats de Kastanjelaan Made

Maas-Jacobs

Leerlingbouwplaats

BINK Elektro heeft nieuwbouwproject de Kastanjelaan bestaande uit 13 woningen in Made geinstalleerd. De volledige nieuwbouw was i.s.m. Maas-Jacobs en BouwSchool Breda een leerling-bouwplaats! Dit houdt in dat er vanuit iedere (onder)aannemer één of meerdere leerlingen werkzaam zijn geweest aan dit project en heeft als doel opleidingskansen te creëren voor de nieuwe generatie bouwers! 

13 energieneutrale woningen

De woningen in dit fraaie plan zijn gasloos uitgevoerd en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp en hebben daarom een EPC van 0. Dit betekent dat de woning de gebouwgebonden energie zelf opwekt en dus energieneutraal is. 

Geleverde oplossing

Woningbouw

Als aannemer, opdrachtgever of toekomstig eigenaar van de nieuwe woning wil je graag kwaliteit zien. Woningbouw is de oudste tak van sport binnen BINK Elektro. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring op dit gebied. En niet alleen op het gebied van seriematige woningbouw, maar ook binnen woon- en appartementencomplexen. 

"Wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen"

Wij zijn een modern autobedrijf in het exclusieve segment. We hebben de laatste jaren steeds meer elektrische auto’s in ons assortiment. Om deze op te kunnen laden, hebben wij BINK Elektro gevraagd om met ons mee te denken over de verschillende laadoplossingen. We zijn hierin goed geadviseerd door Adrie van Geel en tot een passende oplossing gekomen. Zo heeft Adrie ons geadviseerd om laadpalen te kiezen, inclusief Dynamic Load Balancing. Hiermee voorkomen we overbelasting. Erg handig aangezien onze werkplaats veel energie vraagt tijdens openingstijden. Er gaat op dat moment minder energie naar de laadpalen. Als wij in de showroom of werkplaats minder stroom verbruiken, dan gaat er meer stroom naar de laadpalen. Dit systeem werkt super! Kortom, wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.