Panattoni Park Moerdijk

Panattoni Europe

In november 2021 is de bouw van Panattoni Park Moerdijk van start gegaan. Het moderne logistieke distributiecentrum, met een totale oppervlakte van 20.791m2, is door BINK Elektro voorzien van de elektrotechnische installaties. Panattoni Europe, onderdeel van de Panattoni Developement Company, is met ongeveer 6,4 miljoen opgeleverde m2’s een van de grootste logistieke vastgoedontwikkelaars van Europa.  

Naar aanleiding van een eerdere succesvolle samenwerking met Goldbeck Nederland, is BINK Elektro wederom gekozen als e-partner voor dit project.

Werkzaamheden

Voor deze opdracht hebben we de licht- en krachtinstallaties, hoofdstroomvoorzieningen en verlichtingsinstallaties geïnstalleerd. De verlichting van verschillende ruimten is op een dusdanige manier ontworpen dat er een optimale daglichtverhouding aanwezig is. BINK Solar heeft ook een bijdrage geleverd aan dit project, door een complete pv-installatie te installeren. De werktuigbouwkundige installaties zijn geïnstalleerd door KIN Installatietechniek. Vanaf 1 januari 2022 is KIN Installatietechniek ook onderdeel van BINK Groep.

Lees meer over de opname van KIN Installatietechniek in de BINK Groep. 

BREEAM-project

Het splinternieuwe DC is gebouwd aan de hand van de BREEAM methode. BREEAM is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen. BINK Elektro, BINK Solar en KIN Installatietechniek hebben het DC volgens het BREEAM Very Good certificaat geïnstalleerd.

Realiseren van de huurderswensen

Nadat we het DC opgeleverd hebben zijn we aan de slag gegaan met het realiseren van de huurderswensen. We hebben van de huurder de opdracht gekregen om het DC verder te voorzien van een data-installatie en extra krachtstroom stopcontacten.

"Hier heeft iemand zijn ziel en zaligheid in gelegd"

De bouw van nieuwe woningen en de inzet van BINK Elektro, ze worden reeds sinds lange tijd in één adem genoemd. Het speciaal hierop gerichte ‘projectteam woningbouw’ van BINK is dan ook een van de oudste takken van sport binnen het bedrijf. Met als grootste troef de prettige samenwerking met partners in deze bouw. In het gesprek met Willem-Jan Aarsen, directeur bij Maas-Jacobs Bouwbedrijf BV, is het een van de onderwerpen. We ontmoeten hem op de bouw van De Groene Kamers in Rijsbergen.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.