Splinternieuw bedrijfspand en beveiligde truckparking

P&M Express

Aan ruimte geen gebrek!

Transportbedrijf P&M Express is een veelzijdige logistieke dienstverlener gespecialiseerd in internationaal sneltransport, adhoc koeriersritten en nationaal en internationaal wegtransport. De nieuwe huisvesting voor P&M Express bestaat uit circa 2.810 m² kantoor- en bedrijfsruimte met laadkuil en een beveiligde truckparking ter grootte van circa 10.800 m². 

Beeldmateriaal: HVBM Vastgoed | Heerkens van Bavel | SpotCompanion 

De installatie

Voor P&M Express hebben wij met veel plezier de volgende installaties gerealiseerd:

  • Licht en kracht installaties
  • Data-installatie
  • Zonwering-installatie
  • Verlichting in de vorm van lichtlijnen, kantoor verlichting, noodverlichting en terreinverlichting.
  • Inbraakdetectie systeem
  • Toegangscontrole systeem (TAPA)
  • Brand en ontruimingsinstallatie
  • CCTV systeem
Geleverde oplossing

Logistiek

BINK Elektro is totaalinstallateur voor elektrische installaties in distributiecentra. In de logistiek gaat het werk altijd door. Om deze continuïteit te waarborgen is het belangrijk dat je kan rekenen op de installaties in jouw pand. Naast basisvoorzieningen zoals elektra, verlichting zijn zaken als beveiliging en duurzaamheid wellicht ook van belang. 

In samenwerking met BINK Beveiliging en BINK Solar zijn wij een totaalinstallateur. Wij hebben drie expertises onder één dak, maar jij hebt maar één aanspreekpunt. Onze projectleider coördineert alle werkzaamheden die nodig zijn voor een strakke uitvoering. 

"Wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen"

Wij zijn een modern autobedrijf in het exclusieve segment. We hebben de laatste jaren steeds meer elektrische auto’s in ons assortiment. Om deze op te kunnen laden, hebben wij BINK Elektro gevraagd om met ons mee te denken over de verschillende laadoplossingen. We zijn hierin goed geadviseerd door Adrie van Geel en tot een passende oplossing gekomen. Zo heeft Adrie ons geadviseerd om laadpalen te kiezen, inclusief Dynamic Load Balancing. Hiermee voorkomen we overbelasting. Erg handig aangezien onze werkplaats veel energie vraagt tijdens openingstijden. Er gaat op dat moment minder energie naar de laadpalen. Als wij in de showroom of werkplaats minder stroom verbruiken, dan gaat er meer stroom naar de laadpalen. Dit systeem werkt super! Kortom, wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.