Razendsnel geïnstalleerd door strakke planning en coördinatie

Hema

Projectinformatie

Complete elektro-, beveiligings- en pv-installatie geïnstalleerd in slechts vier weken.

De Hema slaat de handen ineen met BINK Groep voor de verbouwing van haar filiaal in Goes. Het winkelpand is volledig gestript om het een nieuwe indeling en interieur te geven.

Een strak tijdschema

Een enorme uitdaging, niet vanwege de complexiteit van de installatie, maar vanwege het korte tijdsbestek. De gemiddelde doorlooptijd van een verbouwing van dit formaat en deze complexiteit is 11 weken. “Door een strakke planning en efficiënte coördinatie met onderaannemers is het ons gelukt om in slechts vier weken de complete elektro, beveiligings- en pv-installatie te installeren”, aldus Rien Klijs, projectleider BINK Elektro.

Endrik Witjes, franchiser Hema Goes legt uit: “Het is belangrijk dat onze bezoekers en medewerkers zo min mogelijk overlast van de verbouwing ervaren. Een sluiting was gezien de impact van de verbouwing onvermijdelijk, dus dan zet je alles op alles om ervoor te zorgen dat de sluiting zo kort mogelijk is.”

“Tijdens de verbouwing waren er soms 15 BINK monteurs tegelijk aan het werk. Alles verliep efficiënt, omdat we vooraf alles tot in detail voorbereid en gepland hebben”, vertelt Endrik.

Bewezen kwaliteit

Onze samenwerking met Endrik Witjes, franchiser van meerdere Hema filialen, staat vanaf 2016. Rien ligt toe: “In 2016 hebben wij in opdracht van Endrik de Hema in Oudenbosch geïnstalleerd en een paar jaar later ook zijn nieuwbouwwoning.”

Endrik is zeer te spreken over de samenwerking. “Onze relatie met BINK is gemoedelijk en sterk door een hoge mate van betrouwbaarheid. BINK komt de gemaakte afspraken na en heeft al meerdere malen bewezen de beloofde kwaliteit te leveren!

Zonnepanelen

Het Goese filiaal is door BINK Solar uitgerust met 105 zonnepanelen. Samen produceren de zonnepanelen ruim 36.000 kWh aan zonne-energie per jaar. Genoeg om het verbruik van 10 huishoudens te compenseren en een CO2 uitstootbesparing van 16,5 ton per jaar.

De pv-installatie komt in aanmerking voor de SDE+ subsidie. “BINK heeft ons hierop gewezen en de subsidie aangevraagd. Wij ontvangen de komende 15 jaar subsidie voor de zonnepanelen”, aldus Endrik.

"Wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen"

Wij zijn een modern autobedrijf in het exclusieve segment. We hebben de laatste jaren steeds meer elektrische auto’s in ons assortiment. Om deze op te kunnen laden, hebben wij BINK Elektro gevraagd om met ons mee te denken over de verschillende laadoplossingen. We zijn hierin goed geadviseerd door Adrie van Geel en tot een passende oplossing gekomen. Zo heeft Adrie ons geadviseerd om laadpalen te kiezen, inclusief Dynamic Load Balancing. Hiermee voorkomen we overbelasting. Erg handig aangezien onze werkplaats veel energie vraagt tijdens openingstijden. Er gaat op dat moment minder energie naar de laadpalen. Als wij in de showroom of werkplaats minder stroom verbruiken, dan gaat er meer stroom naar de laadpalen. Dit systeem werkt super! Kortom, wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.