Ultramodern sportcomplex in Etten-Leur

ZUITNL

Projectinformatie

Sporters hebben bij ZUITNL volop keuze. Het sportcomplex telt vier squashbanen, vier hardcourt tennisbanen, vier padelbanen en vijf graveltennisbanen. Daarnaast is er ruimte voor een horecavoorziening, zes bowlingbanen en een kinderdagverblijf. Het moderne sportcentrum gelegen op het Trivium in Etten-Leur beschikt over de trainingsfaciliteiten voor topsporters. Zo kan de hal het hele jaar door gebruikt worden door het open dak systeem. 

Het 11.500 m2 grote sportcomplex is in een sneltreinvaart van bijna zes maanden gebouwd. Uniek aan het complex is het ‘open dak’. Het dak is gemaakt van kunststof panelen welke over elkaar heen kunnen schuiven; het dak kan in vier minuten tijd open en dicht. Super gaaf, toch? 

Het ultramoderne sportcomplex is door ons en onze collega's van BINK Beveiliging voorzien van de volgende elektrotechnische installaties: 

  • BMI/OAI
  • CCTV
  • Toegangscontrole
  • Inbraakbeveiliging
  • Aarding
  • Bliksembeveiliging
  • Data en wifi installatie 
  • Audio installatie 
  • Verlichting
Geleverde oplossing

Horeca en recreatie

Als wij een theater, bioscoop, restaurant, evenementenhal of indoor speelpark installeren houden wij rekening met klantbeleving, gebruiksvriendelijkheid, snelheid en gastvrijheid. Een goede e-installatie draagt bij aan het verhogen van de klantbeleving en is super makkelijk is gebruik. Zo verander je met behulp van ons domotica systeem met één druk op de knop de sfeerverlichting, bedien je je raamdecoratie en je muziek. 

BINK Elektro heeft de ervaring met het werken voor organisaties op het gebied van recreatie en amusement. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden bijvoorbeeld E-installaties bij indoor speelparken, evenementenhallen, theaters, foodhallen en cultureel centra's. We beheersen alle specialistische technieken en hebben kennis van de normen die gelden voor openbare ruimtes. Zo hebben wij de mankracht op slim om te gaan met ruime openingstijden en seizoendruktes. En staan onze installateurs 24 uur per dag voor je klaar bij een storing.

"Wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen"

Wij zijn een modern autobedrijf in het exclusieve segment. We hebben de laatste jaren steeds meer elektrische auto’s in ons assortiment. Om deze op te kunnen laden, hebben wij BINK Elektro gevraagd om met ons mee te denken over de verschillende laadoplossingen. We zijn hierin goed geadviseerd door Adrie van Geel en tot een passende oplossing gekomen. Zo heeft Adrie ons geadviseerd om laadpalen te kiezen, inclusief Dynamic Load Balancing. Hiermee voorkomen we overbelasting. Erg handig aangezien onze werkplaats veel energie vraagt tijdens openingstijden. Er gaat op dat moment minder energie naar de laadpalen. Als wij in de showroom of werkplaats minder stroom verbruiken, dan gaat er meer stroom naar de laadpalen. Dit systeem werkt super! Kortom, wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.