Ultramodern sportcomplex in Etten-Leur

ZUITNL

Projectinformatie

Sporters hebben bij ZUITNL volop keuze. Het sportcomplex telt vier squashbanen, vier hardcourt tennisbanen, vier padelbanen en vijf graveltennisbanen. Daarnaast is er ruimte voor een horecavoorziening, zes bowlingbanen en een kinderdagverblijf. Het moderne sportcentrum gelegen op het Trivium in Etten-Leur beschikt over de trainingsfaciliteiten voor topsporters. Zo kan de hal het hele jaar door gebruikt worden door het open dak systeem. 

Het 11.500 m2 grote sportcomplex is in een sneltreinvaart van bijna zes maanden gebouwd. Uniek aan het complex is het ‘open dak’. Het dak is gemaakt van kunststof panelen welke over elkaar heen kunnen schuiven; het dak kan in vier minuten tijd open en dicht. Super gaaf, toch? 

Het ultramoderne sportcomplex is door ons en onze collega's van BINK Beveiliging voorzien van de volgende elektrotechnische installaties: 

  • BMI/OAI
  • CCTV
  • Toegangscontrole
  • Inbraakbeveiliging
  • Aarding
  • Bliksembeveiliging
  • Data en wifi installatie 
  • Audio installatie 
  • Verlichting
Geleverde oplossing

Horeca en recreatie

Als wij een theater, bioscoop, restaurant, evenementenhal of indoor speelpark installeren houden wij rekening met klantbeleving, gebruiksvriendelijkheid, snelheid en gastvrijheid. Een goede e-installatie draagt bij aan het verhogen van de klantbeleving en is super makkelijk is gebruik. Zo verander je met behulp van ons domotica systeem met één druk op de knop de sfeerverlichting, bedien je je raamdecoratie en je muziek. 

BINK Elektro heeft de ervaring met het werken voor organisaties op het gebied van recreatie en amusement. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden bijvoorbeeld E-installaties bij indoor speelparken, evenementenhallen, theaters, foodhallen en cultureel centra's. We beheersen alle specialistische technieken en hebben kennis van de normen die gelden voor openbare ruimtes. Zo hebben wij de mankracht op slim om te gaan met ruime openingstijden en seizoendruktes. En staan onze installateurs 24 uur per dag voor je klaar bij een storing.

"Hier heeft iemand zijn ziel en zaligheid in gelegd"

De bouw van nieuwe woningen en de inzet van BINK Elektro, ze worden reeds sinds lange tijd in één adem genoemd. Het speciaal hierop gerichte ‘projectteam woningbouw’ van BINK is dan ook een van de oudste takken van sport binnen het bedrijf. Met als grootste troef de prettige samenwerking met partners in deze bouw. In het gesprek met Willem-Jan Aarsen, directeur bij Maas-Jacobs Bouwbedrijf BV, is het een van de onderwerpen. We ontmoeten hem op de bouw van De Groene Kamers in Rijsbergen.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.