Elektro installateur horeca en recreatiebranche

Klantbeleving, gebruiksvriendelijkheid, snelheid en gastvrijheid staan centraal bij het aanleggen van de elektrotechnische installaties in de horeca en recreatiebranche! 

Flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid

In de horeca en recreatiebranche wordt flexibiliteit van een installateur verwacht en gebruiksvriendelijkheid van de installatie. BINK Elektro heeft de ervaring met het werken voor organisaties op het gebied van recreatie en amusement. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden bijvoorbeeld e-installaties bij indoor speelparken, evenementenhallen, theaters, restaurants en hotels. We beheersen alle specialistische technieken en hebben kennis van de normen die gelden voor openbare ruimtes.

Bewuste keuze voor bewezen kwaliteit

Natuurlijk houden we bij wat er in de markt speelt, maar we zullen niet de eerste zijn die met nieuwe technieken gaat experimenteren. We kiezen juist bewust voor bewezen technieken om de betrouwbare partner voor de lange termijn te kunnen zijn die we beloven te zijn,  zowel voor de bioscoop in de stad, het eetcafé op de hoek of de sportschool in de wijk. We staan voor de volle 100% achter dat wat we installeren; niet alleen op het moment dat het klaar is, maar ook de jaren erna. Onverhoopt een kink in de kabel? Onze vakmannen staan 24 uur per dag voor je klaar bij een storing! We hebben de mankracht om slim om te gaan met ruime openingstijden en seizoendruktes.

Zij gingen je voor

Wie kan er beter vertellen over onze werkzaamheden dan onze klanten? Lees de ervaringen van o.a. ZUITNL, Breepark en Kabonk in de projectcases en ontdek het zelf!

Voordelen van bink elektro

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.