"Een slim en duurzaam ontwerp"

Ad Schoenmakers Architecten bureau Schoenmakers

Onze samenwerking met Ad Schoenmakers, eigenaar van Architecten bureau Schoenmakers, staat vanaf het eerste moment. Ad Schoenmakers; ''Toen Ralph het bedrijf overnam zo'n twintig jaar geleden begon ik ook voor mezelf. Vandaag de dag kijken we verder, en maken we ons klaar voor de toekomst''

Bouwen op vertrouwen

BINK en ik werken geregeld aan dezelfde projecten. Daarnaast raad ik BINK geregeld aan bij mijn klanten. Onze relatie gaat al jaren terug en is gezond, sterk en betrouwbaar. Beloven wij elkaar wat, dan komen wij dat ook na. Op dat vertrouwen kunnen wij bouwen!

BINK werkt vooruitstrevend, dit past goed bij onze bedrijfsvoering. In ons ontwerp denken we steeds duurzamer en zijn we altijd opzoek naar energie zuinige oplossingen. Samen met BINK bouwen we aan een duurzame toekomst. 

Relevante referentie

"Het creëren van meerwaarde in vastgoedontwikkeling"

Somnium Real Estate ontwikkelt woningbouwprojecten in West-Brabant. Deze projecten hebben daadwerkelijk waarde aan de bestaande omgeving. Ze zijn betrokken van initiatief tot eindresultaat en werken daarbij met betrouwbare partners, waaronder BINK.

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8