"Vooruitstrevende en energiezuinige techniek"

Henry de Bruijn QNP

QNP, dé ICT-partner in West-Brabant, opende begin dit jaar een gloednieuw bedrijfspand in Breda. Eén van de belangrijkste doelstellingen was een zo energiezuinig mogelijk pand te realiseren. Aan ons was de eer om deze wens te verwezenlijken.

comfort en energiezuinigheid

Ralph Bink: ''Als gebruiker van een gebouw wil je gewoon dat alles optimaal werkt, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Die vanzelfsprekendheid vormt altijd de basis van onze dienstverlening, zo ook bij QNP''. De samenwerking met BINK gaat al jaren terug, wij ontzorgen BINK in ICT en zei ontzorgen ons in elektrotechniek. Onze bedrijven groeide als het ware samen op en ontwikkelen zich nu in hetzelfde tempo. BINK en QNP bezitten deels hetzelfde dna namelijk klantgericht, personelijk en kwalititief werken.

Relevante referentie

"Het creëren van meerwaarde in vastgoedontwikkeling"

Somnium Real Estate ontwikkelt woningbouwprojecten in West-Brabant. Deze projecten hebben daadwerkelijk waarde aan de bestaande omgeving. Ze zijn betrokken van initiatief tot eindresultaat en werken daarbij met betrouwbare partners, waaronder BINK.

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8