"Mooie projecten met een leuk team"

Ik ben sinds 1,5 jaar werkzaam bij BINK Elektro als uitvoerder elektrotechniek. Toen ik begon bij BINK Elektro werd ik warm ontvangen. Zo heb ik een paar dagen meegelopen met een hoofdmonteur om het bedrijf en de gang van zaken te leren kennen. Een fijne manier om mijn directe collega’s te leren kennen.

Opleidingsmogelijkheden

Verder is er binnen BINK Elektro genoeg ruimte om jezelf beter te ontwikkelen, door middel van opleidingen, en door te groeien naar andere functies. Momenteel ben ik bezig met een tweejarige MIT-E opleiding om nog wat meer in de ontwerpfase te leren hoe verschillende disciplines tot stand komen en wat betrekking heeft op elkaar.

Diverse projecten

Tot slot spreekt de diversiteit van de projecten bij BINK Elektro mij erg aan. Dit maakt het een uitdaging om weer het hele plaatje voor de klant naar wens te maken. Het zorgen en regelen dat alles zo goed mogelijk loopt op de bouw geeft mij voldoening om iedere uitdaging weer aan te gaan. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van BINK Elektro!

Andere collega aan het woord

John Antens: "Werk monteur elektrotechniek is heel afwisselend"

Al 37 jaar werkt John Antens uit Wernhout naar volle tevredenheid bij BINK Groep. Zijn loopbaan van monteur naar projectleider elektro startte in Achtmaal, vervolgens verhuisde hij mee naar Zundert waar het familiebedrijf aan de Hofdreef nog verder groeide. De laatste jaren werkt hij vanuit Sprundel, waar het bedrijf sinds 2018 gehuisvest is. John vertelt over zijn team, de werkzaamheden van met name de monteurs en de afwisselende projecten.