"Hier heeft iemand zijn ziel en zaligheid in gelegd"

Willem-Jan Aarsen Maas Jacobs

De bouw van nieuwe woningen en de inzet van BINK Elektro, ze worden reeds sinds lange tijd in één adem genoemd. Het speciaal hierop gerichte ‘projectteam woningbouw’ van BINK is dan ook een van de oudste takken van sport binnen het bedrijf. Met als grootste troef de prettige samenwerking met partners in deze bouw. In het gesprek met Willem-Jan Aarsen, directeur bij Maas-Jacobs Bouwbedrijf BV, is het een van de onderwerpen. We ontmoeten hem op de bouw van De Groene Kamers in Rijsbergen.

“Inmiddels werk ik zo’n zes jaar bij Maas-Jacobs. Mijn eerste contact met BINK was met Ralph Bink zelf, welke nieuwsgierig was naar mij als persoon en mijn visie binnen Maas-Jacobs”. Al snel bleek dat ze beiden een overeenkomend geloof hebben over samenwerken. “Een van de waardes hierbinnen is dat wanneer je ergens samen aan begint, je terug blijft koppelen waar je mee zit of zat. En dit blijft delen”. En dat geldt zowel op de bouwplaats als achter de spreekwoordelijke schermen.

Conceptuele woningen

Willem-Jan is een aanhanger van de lange termijn visie. “Onze samenwerking vindt plaats op zowel de technische kant als de organisatorische kant. Zo werken we met conceptuele woningen. Waarbij we continu aandacht hebben voor het verbeteren van deze modellen. Daar denken we samen met BINK over na en daar maken we jaarlijks samen afspraken over”.

Weten wat je aan elkaar hebt

Door op deze manier samen te denken, werken en bouwen, draait het om kwaliteit. En richting de koper zeker om klantvriendelijkheid. “We kopen hiermee niet in op prijs. Maar natuurlijk moeten we er wel allemaal onze boterham aan verdienen”.

“Iedereen op de bouwplaats kent elkaar persoonlijk, werken al jaren samen en vormen een vertrouwde omgeving. Handig als het ook even niet zo lekker loopt. Streven is dat iedereen met trots kan zeggen en voelen ‘Ik heb dit gemaakt’. Weten wat je aan elkaar hebt, werkt prettig en efficiënt. Het is een hechte club. Onze koper voelt: hier heeft iemand zijn ziel en zaligheid in gelegd”.

Oog voor verbeteringen

“De kracht van Antoine Fens, projectleider woningbouw BINK Elektro, is dat hij voor zijn mensen en voor zijn klanten zorgt. Ik waardeer het dat hij met regelmaat spontaan op de bouw even komt kijken. Ook als het niet zo zeer nodig is, het vormt een verbindende factor. Ook haalt hij uit verschillende zaken het positieve, heeft oog voor verbeteringen”, aldus Willem-Jan aangevuld door uitvoerder Dennis. Op contactdagen waarbij de kopers de gelegenheid hebben met de uitvoerder door hun woning in aanbouw te lopen, is er altijd wel een monteur van BINK in de buurt. Een klantwens of een kleine wijziging, is hiermee snel te realiseren. “Het in beeld brengen van de wensen is voor onze kopers een proces. Voor het maken van deze eigen keuzes, willen we zolang mogelijk flexibiliteit bieden. Traditioneel bouwen betekent dat we tot een laat moment goed bij kunnen sturen”.

De werknemers van Maas-Jacobs en BINK bouwen samen aan het huis ‘dat ze zelf zouden willen hebben’. Die passie voor het vak en de mens, dat laat zich goed vertalen in een prettige manier van samenwerken.

Duurzame relaties

Wij streven naar duurzame relaties met onze afnemers, leveranciers en partners! In deze projectvideo, die in samenwerking met Maas-Jacobs en Van den Buijs Installaties is gerealiseerd, komt dit mooi tot uiting!

Woningbouw

Als aannemer, opdrachtgever of toekomstig eigenaar van de nieuwe woning wil je graag kwaliteit zien. Woningbouw is de oudste tak van sport binnen BINK Elektro. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring op dit gebied. En niet alleen op het gebied van seriematige woningbouw, maar ook binnen woon- en appartementencomplexen. 

Relevante referentie

"Een volledige ontzorging van elektrotechniek"

Voor het logistieke bedrijf Bas Group BV zetten wij vier jaar geleden het technische aspect van het nieuwbouwproject neer. Dat doen wij nu ook voor de uitbreiding. Van zonnepanelen, tot beveiliging en elektrotechniek; wij verzorgen het gehele pakket. Lorenzo Bas, CEO Bas Group BV: “BINK Groep ontzorgt ons volledig.”

9.4

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.4

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.