"Dat het zo goed verlopen is, is te danken aan BINK Elektro"

Piet Mouwen  De Poort van Breda

Rots in de branding!

Voor ons als VVE was dit een van de grootste en meest complexe projecten die we in eigen beheer en onder eigen verantwoordelijkheid hebben voorbereid, gepland en gefinancierd. Het project is, los van hobbels die altijd bij grote projecten horen, verlopen zoals we hadden gehoopt. En dat is in belangrijke mate te danken aan de inzet, communicatie en soms ook het geduld van BINK Elektro.

De bedrijfsleider en tevens onze contactpersoon, Adrie van Geel, is toegankelijk, bereikbaar en paniekbestendig. Alle medewerkers en monteurs hebben een heel goede indruk achtergelaten en hoewel ik niemand wil passeren noem ik toch ook in het bijzonder Mark; technisch een kei en altijd een rustige rots in de branding!

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en weten ook dat als er in de toekomst onverhoopt een storing is, we te allen tijde met vertrouwen contact met BINK Elektro kunnen opnemen. Een geruststellend gevoel. Wij wensen BINK Elektro het allerbeste!

Relevante referentie

"Het creëren van meerwaarde in vastgoedontwikkeling"

Somnium Real Estate ontwikkelt woningbouwprojecten in West-Brabant, die daadwerkelijk waarde toevoegen aan de bestaande omgeving. Deze organisatie is, vaak in samenwerking met partners, betrokken gedurende het gehele proces; van initiatief tot oplevering. Hierbij maakt Somnium gebruik van een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners, waaronder BINK Groep.

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8