"Dat het zo goed verlopen is, is te danken aan BINK Elektro"

Piet Mouwen  De Poort van Breda

BINK Elektro heeft in appartementencomplex de Poort van Breda succesvol het intercomsysteem en het toegangscontrolesysteem mogen vervangen. De VVE van het, 58 appartementen tellende, complex is zeer tevreden over de samenwerking en de gerealiseerde werkzaamheden.

Rots in de branding!

Voor ons als VVE was dit een van de grootste en meest complexe projecten die we in eigen beheer en onder eigen verantwoordelijkheid hebben voorbereid, gepland en gefinancierd. Het project is, los van hobbels die altijd bij grote projecten horen, verlopen zoals we hadden gehoopt. En dat is in belangrijke mate te danken aan de inzet, communicatie en soms ook het geduld van BINK Elektro.

De bedrijfsleider en tevens onze contactpersoon, Adrie van Geel, is toegankelijk, bereikbaar en paniekbestendig. Alle medewerkers en monteurs hebben een heel goede indruk achtergelaten en hoewel ik niemand wil passeren noem ik toch ook in het bijzonder Mark; technisch een kei en altijd een rustige rots in de branding!

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en weten ook dat als er in de toekomst onverhoopt een storing is, we te allen tijde met vertrouwen contact met BINK Elektro kunnen opnemen. Een geruststellend gevoel. Wij wensen BINK Elektro het allerbeste!

Relevante referentie

"Een slim en duurzaam ontwerp"

Onze samenwerking met Ad Schoenmakers, eigenaar van Architecten bureau Schoenmakers, staat vanaf het eerste moment. Ad Schoenmakers; ''Toen Ralph het bedrijf overnam zo'n twintig jaar geleden begon ik ook voor mezelf. Samen pakten we steeds grotere projecten op. Vandaag de dag kijken we verder, en maken we ons klaar voor de toekomst''

9.4

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.4

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.