"Vooruitstrevende en energiezuinige techniek"

Henry de Bruijn QNP

Comfort en energiezuinigheid

Ralph Bink: “Als gebruiker van een gebouw wil je gewoon dat alles optimaal werkt, zonder dat je daarvoor veel moeite hoeft te doen. Die vanzelfsprekendheid vormt altijd het uitgangspunt van onze dienstverlening, zo ook bij QNP. Licht, klimaat, ventilatie en muziek waar en wanneer jij het wilt, dat is wat wij beloven. Zo efficiënt en comfortabel mogelijk, zonder complexe bediening. In het QNP-pand komen comfort én energiezuinigheid op een prachtige manier samen. Dat is onder meer te danken aan de toepassing van efficiënte ledverlichting, een slim systeem voor gebouwbeheersing en de solarstraat voor het pand. De lokale opwekking van energie draagt in belangrijke mate bij aan het energiezuinige karakter van het pand.”

Henry de Bruijn: “De samenwerking met BINK Groep gaat al dik 25 jaar terug. Wij ontzorgen BINK op het gebied van ICT en BINK ontzorgt ons op het gebied van elektrotechniek, beveiliging en zonne-energie. Onze bedrijven groeiden als het ware samen op. We ontwikkelden ons de afgelopen jaren in eenzelfde tempo en kennen veel overeenkomsten in ons DNA. Daardoor matchen wij ontzettend goed. Over de samenwerking met BINK Groep zijn wij erg te spreken. BINK Groep werkt net als wij kwalitatief, klantgericht en persoonlijk. Onderling schakelen we snel via korte lijntjes. Die samenwerking loopt continue en houdt als het aan ons ligt nog heel wat jaren stand.”

Relevante referentie

"Dat het zo goed verlopen is, is te danken aan BINK Elektro"

BINK Elektro heeft in appartementencomplex de Poort van Breda succesvol het intercomsysteem en het toegangscontrolesysteem mogen vervangen. De VVE van het, 58 appartementen tellende, complex is zeer tevreden over de samenwerking en de gerealiseerde werkzaamheden.

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8