"Het creëren van meerwaarde in vastgoedontwikkeling"

Wijnand van de Velden Somnium Real Estate

Somnium Real Estate ontwikkelt woningbouwprojecten in West-Brabant, die daadwerkelijk waarde toevoegen aan de bestaande omgeving. Deze organisatie is, vaak in samenwerking met partners, betrokken gedurende het gehele proces; van initiatief tot oplevering. Hierbij maakt Somnium gebruik van een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners, waaronder BINK Groep.

Efficiëntie en innovatie

Wijnand van der Velden, algemeen directeur Somnium Real Estate: “Nergens anders wordt meerwaarde mooier zichtbaar dan in vastgoedontwikkeling. Deze toegevoegde waarde realiseren wij regelmatig in samenwerking met BINK Groep.”

Onze ambitie vertaalt zich in de doelstelling om kwalitatief hoogwaardige projecten te creëren, die daadwerkelijk waarde toevoegen aan de bestaande omgeving. Deze toegevoegde waarde zoeken wij in stedenbouwkundige kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid. Wij streven onze doelen na door oplossingen te bieden, voor met name de woningmarkt, waarbij wij efficiëntie en innovatie inzetten als onderscheidende waarden. BINK Groep ondersteunt ons daarin als trouwe partner.

Vanzelfsprekende match

Onze samenwerking gaat al een jaar of zes terug. We ontmoetten elkaar binnen een bouwteam. Daar ontstond een klik. Wij streven ernaar te ontwikkelen vanuit het perspectief van de consument. Dit realiseren wij door potentiële locaties zorgvuldig te beoordelen om vervolgens selectief verworven projecten daadkrachtig aan te pakken. Hierbij schenken wij aandacht aan kwaliteit op het gebied van duurzaamheid en architectuur, alsmede aan een optimale beheersing van risico’s op uiteenlopende gebieden. Deze USP’s komen veelal overeen met die van BINK. Een vanzelfsprekende match dus.

Breed pallet aan diensten

BINK Groep biedt ons een breed pallet aan diensten. Alles wat met elektrotechniek en beveiliging te maken heeft, vinden wij bij BINK onder één dak. Daarnaast adviseert BINK Groep ons regelmatig over duurzaamheid en zonne-energie. Kortom, in BINK vonden wij een kwalitatief sterke en betrouwbare partner waarmee wij ongetwijfeld nog heel wat jaren samen zullen werken.”

Relevante referentie

"Een slim en duurzaam ontwerp"

Onze samenwerking met Ad Schoenmakers, eigenaar van Architecten bureau Schoenmakers, staat vanaf het eerste moment. Ad Schoenmakers; ''Toen Ralph het bedrijf overnam zo'n twintig jaar geleden begon ik ook voor mezelf. Samen pakten we steeds grotere projecten op. Vandaag de dag kijken we verder, en maken we ons klaar voor de toekomst''

9.4

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.4

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.