"Wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen"

Twan van den Akker VD Akker

Wij zijn een modern autobedrijf in het exclusieve segment. We hebben de laatste jaren steeds meer elektrische auto’s in ons assortiment. Om deze op te kunnen laden, hebben wij BINK Elektro gevraagd om met ons mee te denken over de verschillende laadoplossingen. We zijn hierin goed geadviseerd door Adrie van Geel en tot een passende oplossing gekomen. Zo heeft Adrie ons geadviseerd om laadpalen te kiezen, inclusief Dynamic Load Balancing. Hiermee voorkomen we overbelasting. Erg handig aangezien onze werkplaats veel energie vraagt tijdens openingstijden. Er gaat op dat moment minder energie naar de laadpalen. Als wij in de showroom of werkplaats minder stroom verbruiken, dan gaat er meer stroom naar de laadpalen. Dit systeem werkt super! Kortom, wij zijn erg tevreden en raden BINK Elektro aan als je op zoek bent naar laadpalen.

Specialistisch advies

Laadpalen voor een bedrijf dat wisselt in hun energieverbruik vraagt om specialistisch advies. Met de kennis die wij in huis hebben en ons uitgebreide assortiment hebben wij producten geheel naar wens kunnen leveren aan autobedrijf VD Akker. 

autobedrijf-vd-akker     autobedrijf-vd-akker

autobedrijf-vd-akker

autobedrijf-vd-akker   

Relevante referentie

"Met veel vakkennis en creativiteit is over elk deel van de tuin nagedacht"

Wij wilden graag onze nieuw aangelegde tuin voorzien van passende verlichting. In ons drukke bestaan is ons huis een plek om ons terug te trekken en tot rust te komen. Dit moest ook voor de tuin gaan gelden. Adrie van BINK Elektro heeft veel vragen gesteld, goed geluisterd en vervolgens onze wensen omgezet naar een uitvoerbaar lichtplan. Met veel vakkennis en creativiteit is over elk deel van de tuin nagedacht. Overal waar we in onze tuin gaan zitten is iets anders uitgelicht en zien we weer iets bijzonders. Wij raden daarom de mannen van BINK Elektro aan iedereen aan!

9.4

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.4