Elektro installateur voor winkelpanden

Als wij een winkel, supermarkt of bouwmarkt installeren houden wij rekening met klantbeleving, gebruiksvriendelijkheid, gastvrijheid en snelheid. Een goede e-installatie draagt bij aan het verhogen van de klantbeleving en is super makkelijk is gebruik.

Flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid

In de retail wordt flexibiliteit van een installateur verwacht en gebruiksvriendelijkheid van de installatie. We beheersen alle specialistische technieken en hebben kennis van de normen die gelden voor openbare ruimtes. Zo ontwerpen, installeren en onderhouden wij e-installaties bij bijvoorbeeld winkelcentrums, supermarkten en bouwmarkten. Onze medewerkers zijn klantvriendelijk tegenover jouw bezoekers. Tevens hebben wij de mankracht om slim om te gaan met openingstijden en de werkzaamheden zo snel mogelijk uit te kunnen voeren. Dit alles zodat jij en je winkelbezoekers zo min mogelijk overlast van onze werkzaamheden ervaren.

Daarnaast zijn onze installaties makkelijk in gebruik. Zo verander je met behulp van ons domotica systeem met één druk op de knop de verlichting, bedien je de muziek en beheer je het alarmsysteem.

Totaalinstallateur

In samenwerking met BINK Beveiliging en BINK Solar zijn wij een totaalinstallateur. Voor een de juiste winkelverlichting en aantrekkelijke presentatie installeert BINK Elektro de elektrische installaties. Voor een veilige omgeving adviseert BINK Beveiliging over brandmeldsystemen, camerabewaking en inbraakbeveiliging. En voor zonnepanalen ben je bij BINK Solar aan het juiste adres.

Wij hebben drie expertises onder één dak, maar jij hebt maar één aanspreekpunt. Onze projectleider coördineert alle werkzaamheden die nodig zijn voor een strakke uitvoering.

Zij gingen je voor

Wie kan er beter vertellen over onze werkzaamheden dan onze klanten? Lees de ervaringen van de HEMA in de projectcase en ontdek het zelf!

Voordelen van bink elektro

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.