Uitbreiden van je elektro installatie

Renovatie, verbouwing of uitbreiding

Een nieuwe keuken of badkamer? Eindelijk die dakkapel of uitbouw?

Er is geen verbouwing of renovatie waarbij de elektrische installatie van jouw woning geen aanpassingen nodig heeft. Graag helpen wij met het invullen van de installatiewerkzaamheden. Wij denken mee over de juiste verlichting en de locaties van de wandcontactdozen. Maar heb je bijvoorbeeld ook gedacht aan audio of wellicht een extra TV-aansluiting? Onze medewerkers helpen graag. Door hun ruime ervaring voorkom je dat zaken vergeten worden!

Ook de wijze van aanleg verdiend de nodige aandacht, je wenst natuurlijk geen leidingwerk in het zicht. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en werken bedenken samen met jou de beste oplossing. Vervolgens verwerken zij dit in een projectvoorstel. In overleg wordt bepaald of de werkzaamheden op basis van aanname of regie worden uitgevoerd.

Neem tijdig contact met ons op, zodat wij in het beginstadium betrokken zijn bij de ontwikkeling en hierdoor samen tot het beste resultaat kunnen komen! 

Verbouwing van een winkelcentrum? Of renovatie van een monumentaal pand?

In een bestaand bedrijfsgebouw vergt een renovatie, verbouwing of uitbreiding een andere aanpak. Veelal wenst u uw kantoor- en/of productieruimten in bedrijf te houden gedurende de werkzaamheden. Ook als een pand bijvoorbeeld een monumentale status heeft of de bouwkundige mogelijkheden beperkt zijn voor het aanleggen of aanpassen van de installatie is expertise vereist. Bij BINK Elektro vindt u de expertise die nodig is.

Wij hebben de grootste productiefaciliteiten in bedrijf gehouden bij enorme verbouwingen. De grootste winkelcentra met beperkte overlast voor winkeliers gerestyled. En in de mooiste monumentale panden met zorg installaties aangelegd waarbij gelet is op de karakteristieke eigenschappen van het pand.


Neem contact op met onze adviseur voor een passend voorstel op maat, rekeninghoudend met de mogelijkheden en beperkingen van de locatie.

Voordelen van bink elektro

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Kwaliteit

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Kennis

Alles onder één dak; aanleg, onderhoud en keuringen van elektrische installaties.

Contact met de specialist

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.