Uitbreiden of vervangen van je e-installatie

Verbouwplannen? Wij denken mee over de juiste verlichting, wandcontactdozen en andere duurzame installatie aanpassingen.

Een nieuwe keuken of badkamer? Eindelijk die dakkapel of uitbouw?

Er is geen verbouwing of renovatie waarbij de elektrische installatie van jouw woning geen aanpassingen nodig heeft. Graag helpen wij met het invullen van de installatiewerkzaamheden. Wij denken mee over de juiste verlichting en de locaties van de wandcontactdozen. Maar heb je bijvoorbeeld ook gedacht aan audio of wellicht een extra TV-aansluiting? Onze medewerkers helpen graag. Door hun ruime ervaring voorkom je dat zaken vergeten worden!

Ook de wijze van aanleg verdiend de nodige aandacht, je wenst natuurlijk geen leidingwerk in het zicht. Onze medewerkers hebben kennis van zaken. We bedenken samen met jou de beste oplossing. Vervolgens verwerken wij dit in een projectvoorstel. In overleg wordt bepaald of de werkzaamheden op basis van aanname of regie worden uitgevoerd.

Neem tijdig contact met ons op, zodat wij in het beginstadium betrokken zijn bij de ontwikkeling en hierdoor samen tot het beste resultaat kunnen komen!

Verbouwing van een winkel? Of renovatie van een monumentaal pand?

In een bestaand bedrijfsgebouw vergt een renovatie, verbouwing of uitbreiding een andere aanpak. Veelal wens je je kantoor- en/of productieruimten in bedrijf te houden gedurende de werkzaamheden. Ook als een pand bijvoorbeeld een monumentale status heeft of de bouwkundige mogelijkheden beperkt zijn voor het aanleggen of aanpassen van de installatie, is expertise vereist. Bij BINK Elektro vind je de expertise die nodig is.

Wij hebben de grootste productiefaciliteiten in bedrijf gehouden bij enorme verbouwingen. De grootste winkelcentra met beperkte overlast voor winkeliers gerestyled. En in de mooiste monumentale panden installaties aangelegd, waarbij gelet is op de karakteristieke eigenschappen van het pand.

Neem contact op met onze adviseur voor een passend voorstel op maat, rekeninghoudend met de mogelijkheden en beperkingen van de locatie.

roselaarroosendaal[3].jpg

Verduurzaming e-installatie

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaag je de energiebehoefte, bespaar je op je totale energiekosten en draag je bij aan een beter milieu! BINK Elektro is gespecialiseerd in duurzame installaties.

Klant aan het woord

"Met veel vakkennis en creativiteit is over elk deel van de tuin nagedacht"

Wij wilden graag onze nieuw aangelegde tuin voorzien van passende verlichting. In ons drukke bestaan is ons huis een plek om ons terug te trekken en tot rust te komen. Dit moest ook voor de tuin gaan gelden. Adrie van BINK Elektro heeft veel vragen gesteld, goed geluisterd en vervolgens onze wensen omgezet naar een uitvoerbaar lichtplan. Met veel vakkennis en creativiteit is over elk deel van de tuin nagedacht. Overal waar we in onze tuin gaan zitten is iets anders uitgelicht en zien we weer iets bijzonders. Wij raden daarom de mannen van BINK Elektro aan iedereen aan!

Voordelen van bink elektro

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.