Aan de slag bij BINK Groep

Bij BINK Groep werken vandaag de dag zo’n honderd medewerkers op kantoor of op locatie bij de klant. Toch voelt het kleinschalig aan. Je werkt in een hecht team, in een organisatie met een open, persoonlijk en vertrouwd karakter! Denk je dat jij de geschikte kandidaat bent om ons team te versterken? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Werken bij BINK Groep

Hoofdmonteur elektrotechniek

40 uur

MBO

Als hoofdmonteur elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een ver- of nieuwbouwproject van BINK Elektro. Jij voert zelfstandig installatie-, reparatie- en onderhouds-werkzaamheden uit aan elektronische installaties en stuurt een team van monteurs aan. Je bent het aanspreekpunt voor hen en voor onderaannemers en andere bouwpartners.

Monteur elektrotechniek

40 uur

MBO

Als monteur elektrotechniek werk je mee aan ver- of nieuwbouwprojecten van BINK Elektro. Jij voert zelfstandig of samen met de hoofdmonteur installatie-, reparatie- en onderhouds-werkzaamheden uit aan elektronische installaties. Bij kleinere projecten ben jij het aanspreekpunt voor onderaannemers en andere bouwpartners.

Voel je thuis in techniek bij BINK Groep

VOEL JE THUIS IN TECHNIEK

WERKEN BIJ BINK GROEP

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bij BINK Groep thuis voelen. We bieden hen daarom een stabiele, betrouwbare arbeidsrelatie met volop mogelijkheid tot ontwikkeling. Middels loopbaanplannen, opleidingstrajecten en coaching halen wij het maximale uit iedere medewerker.

Collega aan het woord

Huub: "Mooie projecten met een leuk team"

Ik ben Huub Verduijn (29) en sinds anderhalf jaar werkzaam bij BINK Groep als uitvoerder over utiliteitsprojecten die wij maken binnen ons Team. Toen ik begon bij BINK werd ik warm ontvangen. Ik heb eerst bij een hoofdmonteur een project meegelopen om het bedrijf te leren kennen en gehoord bij wie ik kon aankloppen om diverse zaken te organiseren. Voor BINK en mijn directe collega's was het ook fijn om mij te leren kennen hoe ik ben als persoon. Verder is er binnen BINK ook genoeg ruimte om jezelf beter te ontwikkelen, door middel van opleidingen en/of doorgroeien naar andere functie`s. Momenteel ben ik zelf bezig met MIT-E opleiding (2 jaar) om nog wat meer in de ontwerp fase te leren hoe verschillende disciplines tot stand komen en wat betrekking heeft op elkaar. Nu ik hier een aantal projecten heb mogen maken kijk hier positief op terug. Vooral ook de verschillen van projecten (Foodhall, gemeentehuis, schoolgebouwen, sportcomplexen en distributiecentra) maakt het een uitdaging om weer het hele plaatje voor de klant naar wens te maken. Het zorgen en regelen dat alles zo goed mogelijk loopt op de bouw geeft mij voldoening om iedere uitdaging weer aan te gaan. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van BINK Groep als bedrijf.