Zorg en Woningbouw

De basis

De belangrijkste keuze die u maakt bij het aanleggen van een elektrotechnische installatie zit in de basis. Wenst u een conventionele installatie of een domotica systeem? Graag leggen we de verschillen begrijpelijk aan u uit. Want wat is een domotica of KNX-systeem nu eigenlijk? Wat zijn de voordelen voor nu en in de toekomst? Welke keuze u ook maakt, in ons oriënterend gesprek liggen alle mogelijkheden open.

 

 

Wij realiseren wat u wilt

Vanuit het eerste kennismakingsgesprek gaan we op basis van een (bouw-)tekening of schets de installatie voor u uitwerken. We houden daarbij rekening met alle wensen die u heeft uitgesproken. Vervolgens ontvangt u van ons een uitgewerkt voorstel waarin alle aansluitingen en contactdozen zijn beschreven. Ook eventuele opties worden inzichtelijk uitgewerkt. De eerste prijsvorming geeft u al een aardig inzicht in de kosten.

Bij het eerste gesprek of bij ons projectvoorstel ontvangt u ook onze unieke ‘nieuwbouw woning brochure’. Een handig boekwerkje met daarin allerlei mogelijkheden nader toegelicht. Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat er nog onderwerpen zijn waarover u helemaal nog niet heeft nagedacht. Onze ‘nieuwbouw woning brochure’ is een handig hulpmiddel dat ervoor zorgt dat u niets over het hoofd ziet.

Vaste afspraken

Aan de hand van het eerste voorstel volgt meestal een tweede gesprek. Uw wensen worden verwerkt tot een nieuwe projectomschrijving en financieel voorstel.

Als u kiest voor BINK Elektro kunt u rekenen op 40 jaar ervaring. Op een toegewijd team enthousiaste medewerkers die ervoor staan om uw woning tot een paleis te maken. U profiteert van voordelige tarieven doordat wij groot kunnen inkopen, maar geniet van onze persoonlijke aanpak. Een vaste projectleider zal de bouw van uw woning begeleiden, verder streven we ernaar om altijd dezelfde monteurs op uw project beschikbaar te hebben. Kortom; korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten maar wel de flexibiliteit van een ruime poule medewerkers.

Voordelen van bink elektro

Capaciteit

Dagelijks zijn er ruim 60 monteurs op pad om klantwensen te vervullen

Kennis

Alles onder één dak; aanleg, onderhoud en keuringen van elektrische installaties.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Certificaten & deskundigheid

Wij beschikken over deskundig personeel en de benodigde certificaten.