Elektro installateur voor woningen en appartementen

BINK Elektro heeft jarenlange ervaring met het ontwerp en de realisatie van E-installaties voor woningbouwprojecten. 

Bouwteampartner

BINK Elektro heeft veel ervaring met en is groot voorstander van samenwerken in een bouwteam bij ontwerp en realisatie van woningbouwprojecten. Onze projectleiders schuiven aan in de ontwerpfase van het bouwproject om het plan bouwkundig, constructief en economisch te optimaliseren. Uit ervaring blijkt dat we met deze aanpak de bouwtijd verkorten en risico's verminderen! We werken in teamverband voor de perfecte werkvoorbereiding. Deze aanpak garandeert een optimale afstemming tussen de betrokken bouwpartners. 

 

 

Technische kopersbegeleiding

Een woning is één van de grootste aankopen in ons leven. Het is belangrijk dat de bouw een topervaring is waarbij de wensen van de koper zijn afgestemd op de technische mogelijkheden. Kopers willen immers een fijne plek om te wonen. Het is belangrijk voor kopers van nieuwbouwwoningen dat de begeleiding hier naartoe een positieve belevenis is. Voor jou als aannemer of projectontwikkelaar is het van cruciaal belang dat het meer- en minderwerktraject zo efficiënt mogelijk verloopt. Hiervoor ben je bij BINK Elektro aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring op het gebied van technische kopersbegeleiding. Zo hebben wij onze eigen showroom waar kopers het schakelmateriaal en zonnepanelen kunnen bekijken en ervaren hoe domotica werkt.  

 

Zij gingen je voor

Als aannemer, opdrachtgever of toekomstig eigenaar van de nieuwe woning wil je graag kwaliteit zien. Woningbouw is de oudste tak van sport binnen BINK Elektro. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring op dit gebied. En niet alleen op het gebied van seriematige woningbouw, maar ook binnen woon- en appartementencomplexen. Met een projecttteam speciaal gericht op seriematige woningbouw en stapelbouw, verzorgen wij het gehele traject; van ontwerp en installatie tot aan kopersbegeleiding en nazorg als er onverhoopt een kink in de kabel komt. 

Duurzame relaties

Wij streven naar duurzame relaties met onze afnemers, leveranciers en partners! In deze projectvideo, die in samenwerking met Maas-Jacobs en Van den Buijs Installaties is gerealiseerd, komt dit mooi tot uiting!

Klant aan het woord

"Het creëren van meerwaarde in vastgoedontwikkeling"

Somnium Real Estate ontwikkelt woningbouwprojecten in West-Brabant, die daadwerkelijk waarde toevoegen aan de bestaande omgeving. Deze organisatie is, vaak in samenwerking met partners, betrokken gedurende het gehele proces; van initiatief tot oplevering. Hierbij maakt Somnium gebruik van een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners, waaronder BINK Groep.

Voordelen van bink elektro

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.