Contact opnemen >

Energiebesparingsadvies

Als ondernemer bent u bezig met zaken doen. Uw tijd is kostbaar. Energiekosten vormen binnen uw onderneming waarschijnlijk een vast deel van uw maandelijkse vaste kosten. In de loop der jaren zijn ze waarschijnlijk alleen maar opgelopen. Toch komt het er niet van om zelf aan de slag te gaan met besparende maatregelen. Maar als ondernemer ziet u vast wel dat er zaken te verbeteren zijn, toch? Het licht in een magazijn, werkplaats of toilet wat de hele dag onnodig brand of energie onzuinige verlichting?

Maak een vrijblijvende afspraak met onze besparingsadviseur! Hij komt bij u langs en doet een opname van de situatie. Zo nodig worden er metingen gedaan naar het werkelijke verbruik van uw elektrische apparaten. Vervolgens komt hij op een afgesproken tijdstip bij u terug met een passend voorstel. Een voorstel wat bijvoorbeeld in LED-verlichting maar ook bewegingsmelders of een stuk intelligente besturingstechniek op basis van bijvoorbeeld KNX voorziet. Bij het voorstel worden benodigde terugverdienberekeningen geleverd waarin de terugverdientijd voor u duidelijk inzichtelijk wordt. Verder hebben wij alle kennis in huis over eventuele subsidie mogelijkheden of fiscale voordelen die voor u van toepassing kunnen zijn.

Ondernemers welke u reeds voor zijn gegaan in het laten plaatsen van energiebesparende maatregelen; CLTV Zundert (verlichting veilinghallen), Polytec Plastics NL B.V. (verlichting productieruimten), Wereldhave (Roselaar winkelcentrum), Gemeente Roosendaal (buurthuis de Wieken), Dyade (kantoorruimten), Woonstichting Etten-Leur (woongebouw Lumenstaete) en van Gansewinkel (vestiging Rucphen).

Twijfel niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact op: +31 (0)76 599 1700
Of stuur ons een mailtje met uw contactgegevens: info@binkelektro.eu

Enerigebesparingsadvies