Contact opnemen >

Inspectie

Als werkgever heeft u ten alle tijden de wettelijke verplichting om zorg te dragen voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Daarnaast komt het steeds vaker voor dat overheid of verzekeraars een keuring van uw elektrische installatie eisen om de veiligheid aan te tonen. Of om het risico op een verhoogde kans op bijvoorbeeld brand uit te sluiten. Ook vanuit uw VCA-certificering kan het periodiek keuren van uw elektrische installatie en gereedschap vereist zijn.

BINK Elektro verzorgd alle inspecties en keuringen die nodig zijn. Of het nu uw elektrische installatie, noodverlichting of elektrische gereedschappen betreft. U bent bij ons op het juiste adres!

Door de regel richten de meeste inspecties zich op met name de veiligheid. Veiligheid tegen aanraking, kortsluiting (de grootste oorzaak van brand), de wijze van aanleg en de veiligheid voor een veilige vluchtweg of werkplek.

Maar ook voor (computer-)netwerkcertificering bent u bij ons op het juiste adres. Door middel van meting bepalen we de conditie van uw bedrijfsnetwerk.

Voor alle inspecties maken we gebruik van de modernste meetapparaten. We beschikken over testapparatuur voor; isolatiemetingen, meting van aardvoorzieningen, testen van aardlekschakelaars en het testen van computernetwerksnelheden. Daarnaast beschikken we over een hittecamera voor thermografisch onderzoek.

Na afloop van een inspectie ontvangt u een rapportage die de resultaten van het onderzoek helder beschrijft. Daarnaast wordt er zo nodig een advies gedaan over de uit te voeren werkzaamheden om de installatie alsnog te laten voldoen aan de wettelijke eisen.

Alle inspecties die wij uitvoeren zijn inhoudelijk van hoog niveau en voldoen inhoudelijk aan alle vereisten. We voeren de werkzaamheden uit op basis van een vaste afgesproken vergoeding of op basis van regie.

Welke inspectie of keuring ook nodig is, neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
Tel: +31 (0)76 599 1700 of per mail: info@binkelektro.eu