Contact opnemen >

Nieuwbouw

U gaat een nieuw bedrijfspand bouwen of betrekken?

Steeds vaker kiezen opdrachtgevers voor het werken in een bouwteam verband. Door in een vroeg stadium de installateur te betrekken bij uw plannen kunnen wij u informeren over de aspecten waarmee voor de installaties rekening gehouden dient te worden. Dit bespaart u vertraging in het bouwproces en zorgt voor een kostenbesparing in het gehele traject. Wij verzorgen uw projectplan en ontwerpen een installatie passend bij uw behoefte.

Naast het werken in een bouwteam verband verzorgen wij ook vrijblijvende prijsopgaven op basis van bestek en tekeningen.

BINK Elekto heeft ervaring in het installeren van logistieke centra, productie faciliteiten, objecten voor de agrarische sector, utiliteits-, kantoor- en appartementsgebouwen. En diverse andere soorten gebouwen. Bekijk onze referenties hier.

Veel van de objecten die wij installeren worden tegenwoordig standaard voorzien van een KNX-installatie. Een besturingssysteem voor de elektrische installatie waarbij intelligente koppelingen met inbraak- en brandbeveiliging kunnen worden gelegd. Alsmede koppelingen richting verwarming en koeling mogelijk zijn. Alles kan vervolgens op afstand eenvoudig bestuurbaar worden gemaakt middels koppelingen richting uw smartphone.

Of uw installatie nu eenvoudig en simplistisch is of voorzien moet worden van alle luxe en comfort, wij staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op.

IJssalon Breda

Ijssalon Breda