Contact opnemen >

Service & onderhoud

Steeds meer bedrijven beschikken niet, of niet meer over een eigen technische dienst. Toch bent u als werkgever vanuit de overheid verplicht om zorg te dragen voor veilige installaties en een veilige werkomgeving voor uw werknemers. Onderhoud en inspectie van verlichting, noodverlichting en elektrische installaties alsmede gereedschappen is een verantwoording van de werkgever.

Binnen BINK Elektro beschikken wij over een team monteurs speciaal gericht op service en onderhoud. Gespecialiseerde monteurs die u alle zorg op een betaalbare manier uit handen kunnen nemen. Monteurs die op uw verzoek op basis van regie hun werkzaamheden uitvoeren. Of waarbij de werkzaamheden zijn ondergebracht in een onderhoudscontract op basis van reguliere inspectie en vervanging tegen vaste tarieven.

Servicemonteurs

Wenst u de werkzaamheden voor onderhoud van uw elektrische installatie, verlichting, noodverlichting of gereedschappen op regie te laten uitvoeren dan neemt u contact op met onze planningsafdeling via het algemeen telefoonnummer of mailadres. Vervolgens wordt er een afspraak met u gemaakt.

Stelt u het op prijs op om alle beheerswerkzaamheden van uw installaties onder te brengen in een onderhoudscontract? En hiermee onvoorspelbare kosten om te buigen tot vaste, te begroten jaarlijkse kosten? Dan kiest u het beste voor een meerjarige onderhoudsovereenkomst. Bijkomend voordeel is dat ons onderhoudsteam u alle zorg uit handen neemt inzake de planning van de afspraken en uit te voeren werkzaamheden.

Neem contact met ons op om vrijblijvend van gedachte te wisselen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Wij horen graag van U.