Contact opnemen >

Verbouwing & renovatie

In een bestaand bedrijfsgebouw vergt een renovatie, verbouwing of uitbreiding een andere aanpak. Veelal wenst u uw kantoor- en/of productieruimten in bedrijf te houden gedurende de werkzaamheden. Ook als een pand bijvoorbeeld een monumentale status heeft of de bouwkundige mogelijkheden beperkt zijn voor het aanleggen of aanpassen van de installatie is expertise vereist. Bij BINK Elektro vind u de expertise die nodig is.

Wij hebben de grootste productiefaciliteiten in bedrijf gehouden bij enorme verbouwingen. De grootste winkelcentra met beperkte overlast voor winkeliers en winkelend publiek gerestyled. En in de mooiste monumentale panden met zorg installaties aangelegd waarbij gelet is op de karakter eigenschappen van het pand.

Verbouwing BINK Solar

Enkele voorbeelden; herinrichting kantoorruimten Young Perfect te Breda, herontwikkeling monumentaal Sint Anna Klooster te Zundert tot woningen, horeca- en winkelruimten. Restyling Winkelcentrum Roselaar te Roosendaal herontwikkeling algemene winkelpassages. Totale renovatie installatie en de omvorming tot het nieuwe werken kantoor Woonstichting Bernardus Wonen te Oudenbosch. Herontwikkeling kerkgebouw tot multifunctionele accommodatie in Sprundel.

Neem contact met ons op voor een afspraak. Passend bij uw wensen maken wij vervolgens een vrijblijvend projectvoorstel, rekeninghoudend met de mogelijkheden en beperkingen van de locatie.

Kortom; ook voor een verbouwing of renovatie van uw bedrijfspand bent u bij ons op het juiste adres!