Elektro installateur voor zorggebouwen

Van klein onderhoud tot grote projecten!

Onze werkwijze

In de zorg wordt er vaak net wat meer van een gebouw verwacht. Dat beetje extra zit 'm vaak in de installaties; een goedwerkend beveiligingssysteem, toegangscontrole en een oproepsysteem voor patiënten of ouderen. De juiste elektrotechnische installaties maken het prettig wonen en verblijven. En ze maken het mogelijk dat bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Veiligheid en comfort staan op één! 

Maatwerk

Ziekenhuizen, rustruizen, verpleeghuizen, tehuizen, zorginstellingen, apotheken en artsenpraktijken – al deze verschillende soorten instellingen vragen om passende oplossingen op het gebied van verlichting, elektriciteit en beveiliging. Wat de details van jouw gebouw ook zijn – wij ondersteunen je in elke situatie met onze innovatieve oplossingen en uitgebreide diensten. Zo kan jij je focussen op wat belangrijk is: het welzijn waarborgen van de mensen die je verzorgt.

In alle gevallen leveren wij maatwerk. Onze installaties hebben invloed op het comfort, de veiligheid en de toekomstwaarde van gebouwen en worden daarom perfect afgestemd op de wensen van de gebruikers.

Zij gingen je voor

BINK Elektro is de huis installateur bij tientallen zorginstellingen in de omgeving West-Brabant. Wij zorgen voor continuïteit van hun elektrische installatie en nemen het onderhoud uit handen. Hierbij zorgen we ervoor dat de bewoners en medewerkers zo min mogelijk overlast ervaren. 

Klant aan het woord

"De nieuwe lichtoplossing heeft een energiebesparing van 60% gerealiseerd. Het aantal lumen daarentegen is meer dan verdubbeld"

Koninklijke Visio Onderwijs Breda is een school voor kinderen met een meervoudige beperking in de leeftijd van vier tot twintig jaar. Het onderwijsaanbod bereidt de leerlingen voor op hun vervolgbestemming en op deelname aan de samenleving. Voor deze doelgroep is er een specifieke wens omtrent de verlichting; de verblindingshoek speelt hier namelijk een heel belangrijke rol, evenals de gelijkmatigheid van het uitgestraalde licht.

Voordelen van bink elektro

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Bespreek het met onze adviseur of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkelektro.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.